Hoe maak ik met een sneltoets een snapshot van een video?

Tijdens uw videogesprekken gebruikt u sneltoetsen om snel een snapshot van uw vrienden en familie te maken. Snapshots van video worden lokaal op uw computer opgeslagen.

Een sneltoets instellen voor het maken van snapshots tijdens een videogesprek:

1. Klik in Skype op Extra> Instellingen. Selecteer in het venster Instellingen de opties Geavanceerd> Sneltoetsen.
  2. Markeer het vakje Toetsenbord sneltoetsen activeren.
  3. Markeer de optie Een foto maken tijdens videogesprekken.

1. Voer in het pop-upvenster een toetsencombinatie in (markeer bijvoorbeeld Ctrl en voer S in om de sneltoets Ctrl+S te maken). Klik daarna op OK en op Opslaan.

U kunt de sneltoets wijzigen met de optie Gekozen sneltoets wijzigen in het venster Instellingen.

Wanneer u een paar foto's hebt gemaakt, kunt u deze weergeven door te klikken op Galerij.

Klik op Delen om de foto's met uw vrienden te delen en klik op Ga naar om de afbeeldingen op uw computer te zoeken.

Meer informatie over foto's die zijn gemaakt tijdens een videogesprek.