Help Windows Desktop

Wordt Skype geblokkeerd in Marokko?

We hebben te horen gekregen dat onze website sinds maart 2012 wordt geblokkeerd door één of meer internetproviders in Marokko. Helaas kan Skype hier weinig aan doen. U kunt het beste uw internetprovider vragen waarom Skype wordt geblokkeerd en een verzoek indienen om onze site te deblokkeren.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Over Skype" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag