Wat is Boleto Bancário en hoe werkt het?

Boleto Bancário is een van de populairste betaalmethoden voor online/offline betalingen in Brazilië waarmee u Skypetegoed en abonnementen kunt kopen. U kunt geen Skype-nummer kopen met Boleto Bancário.

U betaalt met Boleto Bancário via onze plaatselijke serviceprovider,de GT Group*, dit wordt ondersteund door onze provider voor betalingsdiensten GlobalCollect™.

U kunt ook betalen met Boleto Bancário in onze webwinkel, de Skype-applicatie of in Skype Manager™.

Als u betaalt met Boleto Bancário kunt u naar een bank of winkel gaan om contant te betalen of u kunt betalen via online bankieren. We bevestigen uw betaling in real-time, maar het kan even duren voordat de betaling zelf afgehandeld is; over het algemeen duurt het 3 tot 7 dagen vanaf de betaaldatum voordat het product in uw Skype-account wordt weergegeven, maar afhankelijk van uw bank kan het ook langer duren.

Hoe betaal ik met Boleto Bancário via mijn persoonlijke Skype-account?

Skype-producten kopen met Boleto Bancário via uw persoonlijke Skype-account:

1. Meld u aan bij uw Skype-account.
  2. Selecteer het Skype-product dat u wilt kopen.
  3. a) Als u al een Skype-product met een andere betaalwijze hebt gekocht:
  1. Klik op Wijzigen onder Betaal met aan de rechterkant van het scherm, selecteer Boleto Bancário als uw betaalwijze en klik op Volgende.
  2. Lees en ga akkoord met de servicevoorwaarden van de GT Group en van Skype en klik dan op Volgende.
  1. b) Als u voor het eerst een Skype-product koopt:
  1. Geef uw betaalgegevens, inclusief naam en adres. Als uw gegevens al vooraf zijn ingevuld, controleert u of alles nog klopt. Klik op Volgende.
    Wilt u uw factuuradres wijzigen? Meer informatie.
  2. Selecteer Boleto Bancário als uw betaalwijze. Lees en ga akkoord met de servicevoorwaarden van de GT Group en van Skype en klik dan op Volgende.

Het betalingsvenster van Skype. Boleto Bancário is geselecteerd als betaalwijze. De selectievakjes naast de servicevoorwaarden van de GT Group en van Skype moeten worden gemarkeerd. De knop Volgende is geselecteerd.

1. U kunt de gegevens van uw bestelling controleren, inclusief de lokale belasting ICMS. Voer het registratienummer voor de belastingen (CPF) in. De betaling wordt afgehandeld in de plaatselijke valuta, wat extra kosten voor de valutakoers kan opleveren.
  2. U wordt doorgestuurd naar de laatste pagina met instructies om uw betaling te voltooien.

Vervolgens kunt u ervoor kiezen te betalen via online bankieren of in een lokale bank of winkel.

Een betalingsbewijs via online bankieren

Als u ervoor kiest te betalen bij een bank of winkel moet u niet vergeten de Boleto-betalingsbewijsstrook af te drukken en mee te nemen naar de locatie waar u wilt betalen.

Een Boleto-betalingsbewijsstrook.

Belangrijk: Als u ervoor kiest te betalen via internetbankieren, moet u uw unieke referentienummer voor de betaling (het lange nummer boven aan de betalingsbewijsstrook) invoeren als u de betaling voltooit. Skype gebruikt dit nummer om het te vergelijken met het bedrag van uw bestelling. Een betalingsnummer van Boleto Bancário kan slechts eenmaal worden gebruikt voor een aankoop via Skype.

Hoe betaal ik met Boleto Bancário via Skype Manager?

Betalen met Boleto Bancário via Skype Manager:

Als u eerder al Skype-producten hebt gekocht via Skype Manager, hoeft u niet nogmaals het factuuradres van uw bedrijf in te voeren.

Denk erom: De betaling wordt afgehandeld in de plaatselijke valuta, wat extra kosten voor de valutakoers kan opleveren.

U kunt ook het factuuradres van uw bedrijf wijzigen door rechtsbovenin te klikken op Gegevens bewerken.

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Selecteer het Skype-product dat u wilt kopen.
  3. Voer het factuuradres van uw bedrijf in. U moet Brazilië selecteren als het land van facturering. Klik op Volgende.
  4. Selecteer Boleto Bancário als uw betaalwijze.
  5. Lees en ga akkoord met de servicevoorwaarden van de GT Group en klik op Volgende.
  6. Controleer het bedrag dat u moet betalen, inclusief de lokale ICMS.
  7. Klik op Volgende.
  8. Voer het identificatienummer van uw bedrijf (CNPJ) in, als u dat nog niet eerder hebt gedaan, en klik dan op Volgende.
  9. Voltooi uw betaling bij een bank of winkel of online via de website van uw bank. Als u betaalt bij een bank of winkel moet u niet vergeten de Boleto-betalingsbewijsstrook af te drukken en mee te nemen naar de locatie waar u wilt betalen. Een betalingsnummer van Boleto Bancário kan slechts eenmaal worden gebruikt voor een aankoop via Skype.

Kan een betalingsbewijsstrook van Boleto Bancário verlopen?

Ja, elke betalingsbewijsstrook van Boleto heeft een verloopdatum, weergegeven in de rechterbovenhoek van de bon. U hebt 30 dagen om de bestelling te betalen. We raden u aan de betaling zo snel mogelijk af te handelen. Als uw bestelling niet wordt afgeleverd, moet u contact opnemen met uw bank en doorgeven dat de betaling zo snel mogelijk moet worden afgehandeld.

Neem voor hulp en ondersteuning over betalingen contact op met de ondersteuning van GT Group*.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.