Wat is de Logitech TV Cam HD?

Belangrijke update: Skype voor tv is niet langer beschikbaar. Meld u aan bij Skype op uw computer, telefoon, tablet of browser om gratis in contact te blijven met familie en vrienden.

De Logitech TV Cam HD is een camera met een groothoeklens, waarop Skype al voorgeïnstalleerd is. Als het tv-model dat u hebt geen ondersteuning biedt voor Skype, hoeft u alleen maar de camera aan te sluiten op uw HD-tv en op het internet om aan de slag te gaan.

De volgende vragen en antwoorden kunnen u helpen meer informatie te vinden over de Logitech TV Cam HD:

Welke functies ondersteunt Skype op de Logitech TV Cam HD?

Skype op de Logitech TV Cam HD ondersteunt:

• High Quality-videogesprekken
  • Audiogesprekken met hoge kwaliteit
  • Groepsgesprekken met alleen audio (u kunt deelnemen aan een groepsgesprek, maar er niet een starten)

Skype op de Logitech TV Cam HD ondersteunt momenteel niet:

• Chatten
  • Sms-berichten
  • Scherm delen

Skype-naar-Skype-gesprekken zijn gratis, maar u hebt wel een beetje Skypetegoed of een abonnement nodig om mobiele of vaste nummers te bellen.

U kunt geen Skypetegoed of abonnement kopen met de Logitech TV Cam HD. U kunt deze wel via uw Skype-account kopen op een andere apparaat zoals uw computer of mobiele telefoon, en vervolgens met de Logitech TV Cam HD gebruiken.

U kunt geen noodoproepen doen via Skype.

Kan ik automatisch contact maken met mijn Skype-contactpersonen via de Logitech TV Cam HD?

Met de Logitech TV Cam HD kunt u zich direct op uw tv bij Skype aanmelden en al uw bestaande Skype-contactpersonen vinden. U hoeft ze niet handmatig toe te voegen.

Hoe voer ik een Skype-gesprek met de Logitech TV Cam HD?

Bellen via Skype met de Logitech TV Cam HD is net zo gemakkelijk als vanaf uw computer of ander apparaat. Selecteer de contactpersoon die u wilt bellen, en kies video of audio in zijn of haar profiel. Het nummer wordt meteen gebeld, en er wordt verbinding gemaakt als de oproep wordt aangenomen.

Kan ik de Logitech TV Cam HD gebruiken voor Skype-gesprekken en tegelijk tv kijken?

U kunt een audiogesprek voeren en tegelijk tv kijken. Als u een videogesprek voert, geeft uw tv-scherm alleen het Skype-gesprek weer.

Kan ik een voicemailbericht ontvangen als ik een gesprek op Skype niet met de Logitech TV Cam HD kan aannemen?

Ja, u kunt een voicemailbericht ontvangen als u een gesprek op Skype niet met de Logitech TV Cam HD kunt aannemen. U hoeft te doen is Voicemail inschakelen op uw computer.

Voicemail is een gratis Skype-functie.

Wat als mijn tv uit is wanneer iemand me wil bellen?

De ingebouwde beltoon van de camera gaat over wanneer iemand u belt, of uw tv nu uit of aan is. Ook knippert het led-lampje aan de voorkant van de camera om u te waarschuwen dat er een inkomende oproep is. U kunt het volume van de beltoon aanpassen of helemaal uitschakelen.

Kan ik met de Logitech TV Cam HD een foto voor mijn Skype-profiel maken?

Ja, u kunt met de Logitech TV Cam HD een foto maken en deze voor uw Skype-profiel gebruiken. De profielfoto wordt gebruikt op alle andere apparaten waar u Skype gebruikt.

Ik kan soms geen videogesprekken van hoge kwaliteit voeren op Skype wanneer ik de Logitech TV Cam HD gebruik. Waarom?

De Logitech TV Cam HD ondersteunt Skype-videogesprekken met een resolutie tot 720p HD. De videokwaliteit van Skype-gesprekken hangt echter af van de snelheid van de internetverbinding waarover u en uw contactpersoon beschikken. Als er internetverbinding met een snelheid van meer dan 1,2 Mbps beschikbaar is voor een gesprek, heeft het videogesprek een resolutie van 720p HD.

Kan ik me bij de Logitech TV Cam HD aanmelden met mijn Microsoft-account?

Als u zich pas geleden hebt geregistreerd bij Skype door u met uw Microsoft-account aan te melden op een ander platform (zoals Windows 8, Mac, Linux), (zoals Windows 8, Mac, Linux), kunt u zich ook aanmelden op uw Logitech TV Cam HD. U moet dan wel eerst een paar extra stappen uitvoeren.

Zo'n Skype-account is een technisch account. Hoewel u er alle fantastische Skype-functies mee kunt gebruiken, moet u wel eerst uw Skypenaam vinden om u op uw Logitech TV Cam HD te kunnen aanmelden. Zo vindt u uw Skypenaam:

1. Ga op uw computer naar Skype.com.
  2. Meld u aan met uw Microsoft-account.
  3. Klik onder Mijn account op Accountinstellingen.
  4. Klik onder Tv en huistelefoon op Instellen.
  5. U ziet uw toegewezen Skypenaam en u krijgt de mogelijkheid om een wachtwoord in te stellen. Als u nog geen wachtwoord hebt, moet u er een maken. U hebt dit nodig om u op uw Logitech TV Cam HD aan te melden bij Skype.

U kunt u nu bij uw Logitech TV Cam HD aanmelden met uw Skypenaam en wachtwoord.

Belangrijk: Als u deze Skypenaam loskoppelt van uw Microsoft-account, zal het technische Skype-account verwijderd worden. U kunt uw Microsoft-account koppelen aan een ander Skype-account, als u dat wilt.

Waar kan ik ondersteuning voor de Logitech TV Cam HD krijgen?

Ondersteuning voor de Logitech TV Cam HD is te vinden op de website van Logitech.*

* Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.