Op welke platforms is Skype beschikbaar?

U kunt gratis Skype-naar-Skype-gesprekken voeren en chatten met uw vrienden en familie, of tegen fantastische Skype-tarieven mobiele of vaste nummers bellen, wanneer u maar wilt, vanaf uw computer of spelconsole.

Meer informatie over de systeemvereisten voor Skype.

U kunt Skype op de volgende platforms gebruiken:

Platform Nieuwste versies
    Windows 10 en Windows 10 Mobile Skype 11.19.805.0 voor Windows 10
    Windows Skype 7.40.0.151 voor Windows 10, 7.40.0.104 voor Windows 7 en Windows 8, en de nieuwe Skype 8.9.0.1 voor Windows Desktop
    Xbox One Skype 10.0.15063.3054 voor Xbox One
    Mac Skype 7.58, en de nieuwe Skype 8.9.0.1 voor Mac
    Linux Skype 4.3, en de nieuwe Skype 8.9.0.1 voor Linux
    Android Skype 7.46, en de nieuwe Skype 8.9.0.0.64295 voor Android
    iPhone Skype 6.35.1, en de nieuwe Skype 8.9.0.0.64295 voor iPhone
    iPad Skype 6.35.1, en de nieuwe Skype 8.9.0.0.64295 voor iPad
    iPod Touch Skype 6.35.1, en de nieuwe Skype 8.9.0.0.64295 voor iPod Touch
    Amazon Kindle Fire HD/HDX Skype 7.36 voor Amazon Kindle Fire HD/HDX
    Amazon Fire HD-tablet Skype 7.36 voor Amazon Fire HD-tablet

Meer informatie over de geweldige producten en diensten die Skype te bieden heeft.