Op welke platforms is Skype beschikbaar?

U kunt gratis Skype-naar-Skype-gesprekken voeren en chatten met uw vrienden en familie, of tegen fantastische Skype-tarieven mobiele of vaste nummers bellen, wanneer u maar wilt, vanaf uw computer, mobiele apparaat, spelconsole of tv.

U kunt Skype op de volgende platforms gebruiken:

Platform Nieuwste versies
Windows 10 (jubileumupdate) Skype voorbeeld 11.9 voor Windows 10
Windows Skype 7.30 voor Windows Desktop, Skype 3.1 voor Windows RT
Windows Phone 8 en 8.1 Skype 2.27 voor Windows Phone 8 en Skype 2.26 voor Windows Phone 8.1
Xbox One Skype 1.9 voor Xbox One
Mac Skype 7.42 voor Mac
Linux Skype 4.3 voor Linux
Android Skype 7.26 voor Android
iPhone Skype 6.27 voor iPhone
iPad Skype 6.27 voor iPad
iPod Touch Skype 6.27 voor iPod touch
Nokia X Skype 5,11 voor Nokia X
Amazon Fire Phone Skype 6,15 voor Amazon Fire Phone
Amazon Kindle Fire HD/HDX Skype 6.15 voor Amazon Kindle Fire HD/HDX
Amazon Fire HD-tablet Skype 6.15 voor Amazon Fire HD-tablet
Blu-ray-apparaten Afhankelijk van het apparaat

Meer informatie over de geweldige producten en diensten die Skype te bieden heeft.