Op welke platforms is Skype beschikbaar?

U kunt gratis Skype-naar-Skype-gesprekken voeren en chatten met uw vrienden en familie, of tegen fantastische Skype-tarieven mobiele of vaste nummers bellen, wanneer u maar wilt, vanaf uw computer of spelconsole.

U kunt Skype op de volgende platforms gebruiken:

Platform Nieuwste versies
    Windows 10 en Windows 10 Mobile Skype 11.19.805 voor Windows 10
    Windows Skype 7.38 voor Windows Desktop
    Xbox One Skype 10.0.15063.3054 voor Xbox One
    Mac Skype 7.56 voor Mac
    Linux Skype 4.3 voor Linux
    Android Skype 7.46 voor Android
    iPhone Skype 6.35.1 voor iPhone
    iPad Skype 6.35.1 voor iPad
    iPod Touch Skype 6.35.1 voor iPod Touch
    Amazon Fire Phone Skype 7.36 voor Amazon Fire Phone
    Amazon Kindle Fire HD/HDX Skype 7.36 voor Amazon Kindle Fire HD/HDX
    Amazon Fire HD-tablet Skype 7.36 voor Amazon Fire HD-tablet

Meer informatie over de geweldige producten en diensten die Skype te bieden heeft.