Help Linux

Hoe bel ik mobiele en vaste nummers met Skype voor Linux?

Hebt u Skype gedownload en een account aangemaakt? Dan bent u nu klaar om te gaan bellen.

Skype-naar-Skype bellen is gratis. Bel met Skype goedkoop naar mobiele en vaste nummers met een beetje Skypetegoed (betaal voor elk gesprek) of een maandelijks abonnement.

Een geregistreerd telefoonnummer bellen:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Selecteer in de contactenlijst de persoon die u wilt bellen.
  3. Klik op het kleine pijltje naar beneden naast het blauwe chatpictogram, selecteer Gesprek starten en selecteer een nummer in de lijst.

Een niet-geregistreerd telefoonnummer bellen:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Onderaan in het Skype-venster klikt u op Telefoons bellen of sms sturen.

1. Selecteer bij de nummertoetsen een land uit de vervolgkeuzelijst, voer een nummer in en klik op de groene beltoets.

U ziet de beltarieven voor het gekozen land door te klikken op Beltarieven.

Een nummer toevoegen aan een contactpersoon

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Klik met de rechtermuisknop in de contactenlijst op de contactpersoon aan wie u een nummer wilt toevoegen en selecteer Profiel bekijken om het profiel te openen.

1. Klik op Telefoonnummer toevoegen, voer het gewenste nummer in en druk op Enter om het nummer op te slaan.