Help Linux

Hoe verzend ik sms-berichten vanaf Skype voor Linux?

Verstuur tegen fantastische lage tarieven sms-berichten vanaf Skype naar mobiele telefoons.

U kunt sms-berichten verzenden naar nummers die geschikt zijn om tekstberichten te ontvangen (de meeste mobiele telefoons, sommige vaste telefoons). U hebt alleen maar een beetje Skypetegoed nodig.

Een sms naar een contactpersoon verzenden

1. Zoek in Skype de persoon aan wie u een sms wilt sturen en klik op de naam.
  2. Er zijn twee manieren om een sms te verzenden. U kunt met de rechtermuisknop op de contactpersoon klikken, de optie Sms verzenden selecteren en vervolgens het nummer waar u de sms naartoe wilt sturen.

U kunt ook in het gespreksvenster het selectievakje Sms aanvinken.

1. Typ uw bericht in het gespreksvenster en druk op Enter. In de rechterbovenhoek ziet u hoeveel tekens u nog mag invoeren en de kosten om de sms te verzenden.
Helaas kan de persoon aan wie u het sms-bericht stuurt u niet via Skype beantwoorden.

Een sms verzenden naar een nummer dat niet als een contactpersoon is opgeslagen

1. Onder aan in het Skype-venster klikt u op Telefoons bellen of sms sturen.

De nummertoetsen worden weergegeven.

1. Als u in het buitenland bent als u een sms stuurt, klikt u op het menu met de vlaggen en kiest u een land uit de vervolgkeuzelijst. Klik daarna in het vak naast de vlag.
  2. Typ het telefoonnummer (of klik op de cijfers op het toetsenblok) en klik op de knop Sms verzenden.

1. Typ een bericht in het gespreksvak onder aan het scherm en druk op Enter.

Helaas kan de persoon aan wie u het sms-bericht stuurt u niet via Skype beantwoorden.

Problemen met het verzenden van sms-berichten? Lees deze tips voor probleemoplossing.