Hoe kan ik ondersteuning krijgen voor Skype?

Er zijn veel verschillende manieren om ondersteuning voor Skype te krijgen. U hebt deze manier gevonden, maar er zijn meer manieren. Klik op een van de gebieden hieronder voor meer informatie over de beschikbare ondersteuningsopties.

Daar bent u al! De Skype-ondersteuningssite bevat meer dan 950 veelgestelde vragen en gebruikershandleidingen over alles wat met Skype te maken heeft, van Skype voor Windows tot Skype-abonnementen. U kunt een antwoord op uw vraag zoeken en dan onze filters gebruiken om informatie te krijgen over Skype op uw apparaat, of u kunt door categorieën bladeren en alles te weten komen wat u maar wilt weten.

De Skype-gemeenschap is een forum voor alles wat betrekking heeft op Skype. U kunt naar een antwoord zoeken op de startpagina of zelf een vraag stellen door u aan te melden met uw account en uw profiel te voltooien om van start te gaan.

Op onze Facebook-pagina kunt u eerder gestelde vragen bekijken of uw eigen vraag stellen.

Ons YouTube-kanaal bevat tal van video's die u kunnen helpen bij uw probleem of u iets nieuws kunnen tonen.

Als u geen antwoord op uw vraag kunt vinden of als u een specifiek probleem met ons wilt bespreken, dan kunt u contact opnemen met Klantenservice.