Hoe voeg ik contactpersonen toe aan mijn lijst met favorieten in Skype?

U kunt op meerdere manieren contacten toevoegen aan uw lijst met favorieten…

Op uw desktop:

• Klik in uw chatvenster op de ster naast de naam van uw contactpersoon.
  • Klik in uw contactenlijst met de rechtermuisknop op uw contactpersoon en klik op Toevoegen aan favorieten.

Op uw mobiele apparaat:

• Veeg in uw contactenlijst naar links en tik op de ster naast uw contactpersoon.
  • Tik in het chatvenster met uw contactpersoon of groep op de naam bovenaan het scherm. Tik in het vervolgkeuzemenu op Toevoegen aan favorieten.

U kunt op meerdere manieren contactpersonen verwijderen uit uw lijst met favorieten…

Op uw desktop:

• Klik in uw lijst met contactpersonen met de rechtermuisknop op uw contactpersoon en klik op Verwijderen uit favorieten.
  • Sleep de contactpersoon in uw contactenlijst van Favorieten naar de lijst met Contacten

Op uw mobiele apparaat:

• Veeg in uw contactenlijst naar links en tik op de ster naast uw contactpersoon.
  • Tik in het chatvenster met uw contactpersoon of groep op de naam bovenaan het scherm. Tik in het vervolgkeuzemenu op Verwijderen uit favorieten.

U kunt de lijst met Favorieten niet verwijderen. Als u echter alle contactpersonen uit de lijst met favorieten verwijdert, is de lijst leeg.

Als u de lijst met Favorieten weer wilt vullen, voegt u gewoon weer een contactpersoon aan de lijst met Favorieten toe, en wordt deze weer zichtbaar bovenaan uw contactenlijst..