Kan mijn vriend mij met zijn vaste of mobiele telefoon via Skype bellen?

Ja. Met een Skype-nummer kunnen anderen u vanaf een vast of mobiel nummer bellen en u kunt in Skype het gesprek aannemen. Dit is ideaal als u vrienden, familie of collega's hebt die Skype niet gebruiken. Ze kunnen gewoon naar uw Skype-nummer bellen om met u in contact te komen.

Een Skype-nummer aanvragen

Meer informatie over Skype-nummers en het instellen ervan.