Wat is een Microsoft-account?

Een Microsoft-account gebruikt u voor toegang tot veel Microsoft-apparaten en -services. Het is een account dat u gebruikt om u aan te melden bij Skype, Outlook.com, OneDrive, Windows Phone en Xbox LIVE. En u kunt uw bestanden, foto's, contactpersonen en instellingen op elk apparaat gebruiken. Microsoft-account was voorheen 'Windows Live ID'.

Als u al een e-mailadres en wachtwoord gebruikt om u bij Microsoft-apparaten en -services aan te melden, beschikt u al over een Microsoft-account.

U kunt een Microsoft account maken op microsoft.com. Als u Skype voor het eerst gebruikt, kunt u de nieuwste versie van Skype downloaden voor uw apparaat en u registeren voor een nieuw Microsoft-account vanuit Skype.

Jazeker!

U kunt u met uw Microsoft-account op elk apparaat of besturingssysteem bij Skype aanmelden. Als u dus een Mac-, iOS- of Android-apparaat gebruikt, kunt u uw Microsoft-account gebruiken om u aan te melden bij Skype.

Wilt u meer informatie?
De accounts van Skype en Microsoft combineren
Wat zijn de voordelen van een Microsoft-account?