Wat is een Microsoft-account?

Terug naar zoekresultaten

Een Microsoft-account gebruikt u voor toegang tot veel Microsoft-apparaten en -services. Het is een account dat u gebruikt om u aan te melden bij Skype, Outlook.com, OneDrive, Windows Phone en Xbox LIVE. En u kunt uw bestanden, foto's, contactpersonen en instellingen veilig op elk apparaat gebruiken.

U kunt een Microsoft-account maken op microsoft.com. Als u Skype voor het eerst gebruikt, kunt u de nieuwste versie van Skype downloaden voor uw apparaat en u registeren voor een nieuw Microsoft-account vanuit Skype.

Jazeker!

U kunt u met uw Microsoft-account op elk apparaat of besturingssysteem bij Skype aanmelden, niet alleen op apparaten met Windows. Als u dus een Mac-, iOS- of Android-apparaat gebruikt, kunt u uw Microsoft-account gebruiken om u aan te melden bij Skype.