Help Windows Desktop

Kan ik mijn Skype- en Microsoft-accounts koppelen of ontkoppelen?

Als gevolg van voortdurende veranderingen is het koppelen en ontkoppelen van Skype- en Microsoft-accounts op dit moment niet mogelijk.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Account en wachtwoord" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag