Kan ik mijn Skype- en Microsoft-accounts ontkoppelen?

Helaas nu nog niet :(

Als gevolg van voortdurende veranderingen is het ontkoppelen van Skype- en Microsoft-accounts op dit moment niet mogelijk.

We begrijpen de frustratie als je per ongeluk de verkeerde accounts hebt gekoppeld. Als je dat is overkomen, laat ons dat dan weten via de korte enquête hieronder. Je feedback helpt ons begrijpen hoe dit invloed op je heeft, zodat we kunnen helpen om je ervaring met het account te verbeteren.

Deel je ervaring!