Help Mac

Hoe kan ik Skype voor Mac OS X volledig verwijderen en opnieuw installeren?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Volledig verwijderen en opnieuw installeren van Skype voor Mac:

1. Sluit Skype af door Skype> Skype afsluiten te selecteren.
  2. Open de map Programma's en sleep uw exemplaar van Skype naar de prullenmand.
  3. Open vervolgens ~/Bibliotheek/Application Support * en sleep de Skype-map naar de prullenmand. Het teken ~ staat voor uw basismap. Open Finder en selecteer op de menubalk Ga > Home om de basismap te zoeken.

Belangrijk: Sla deze stap over als u uw chat- en belgeschiedenis wilt bewaren.

1. Open ~/Bibliotheek/Voorkeuren en sleep com.skype.skype.plist naar de prullenmand.
  2. Open Finder en zoek naar 'Skype' met de zoekfunctie van Mac OS X. Verplaats alle geretourneerde resultaten naar de prullenmand.
  3. Klik op Ctrl en het prullenmandpictogram en selecteer Leeg prullenmand.
  4. Start de computer opnieuw op.
  5. Download en installeer de meest recente versie van Skype.

Hulp bij het installeren van Skype.

*De map Bibliotheek is standaard verborgen in Mac OS X v10.7 'Lion' en hoger. Open Finder en selecteer op de menubalk Ga , houd de optietoets ingedrukt en selecteer Bibliotheek om de map Bibliotheek te zoeken.