[Voor Mexicaanse klanten] Wat zijn Skypekaarten en hoe kan ik ze gebruiken?

U kunt een Skypekaart kopen om Skypetegoedof abonnementen te kopen.

Skype-kaarten zijn verkrijgbaar via geselecteerde winkels, warenhuizen en kiosken. Ze hebben een pincode (verborgen onder een krasvakje) die wordt gebruikt om de kaart te verzilveren in uw Skype-account.

De volgende Skype-kaarten zijn beschikbaar in Mexico:

• 1 maand onbeperkt VS-abonnement om mobiele en vaste nummers te bellen (lokale prijs MXN $100)
  • Skypetegoed van US $10 om wereldwijde nummers te bellen tegen tarieven per minuut (lokale prijs MXN $150)

Wat is het verschil tussen een Skypetegoed en een abonnementspakketkaart?

Met een abonnement kunt u onbeperkt* bellen naar mobiele toestellen en vaste lijnen in de VS.

Met Skypetegoed belt u wereldwijd mobiel en naar vaste lijnen aan de goedkope Skype-tarieven of stuurt u sms-berichten via Skype naar mobiele telefoons.

*Hiervoorgeld het beleid van fair gebruik.

Hoe kan ik mijn Skypekaart gebruiken?

Nadat u uw kaart in de winkel hebt gekocht en geactiveerd, moet u deze online verzilveren. Uw kaart verzilveren:

1. Klik op deze link en meld u aan bij uw account, of maak een nieuw account als u er nog geen hebt.
  2. Voer uw PIN-code die u op de achterkant van uw kaart vinden kunt. U moet de Gebruiksvoorwaarden van Skype aanvaarden en vervolgens klikken op Voucher inwisselen of prepaid-kaart.

Het ingevoerde kaartnummer is gemarkeerd op de pagina Uw voucher of prepaidkaart verzilveren.