Help Mac

Er is een probleem bij het downloaden van Skype voor Mac OS X

Het is belangrijk om Skype alleen te downloaden van de Skype-website. Download Skype niet vanaf een andere site. Als u een installatiebestand voor Skype hebt gedownload, maar niet zeker weet of het afkomstig is van Skype, raden we u aan het bestand nog eens te downloaden van de website.

U moet meteen bellen? Als u geen tijd hebt om onderstaande stappen te volgen, kunt u Skype voor Web (Bèta) gebruiken om direct vanuit uw browser te bellen of berichten te verzenden. U hoeft Skype niet te downloaden of installeren.

Skype voor Web nu starten.

Problemen met downloaden oplossen

Bekijk voordat u begint de Heartbeat blog om te zien hoe de Skype-producten en -functies momenteel functioneren. Als daar problemen gerapporteerd zijn, moet u af en toe op deze site kijken: we laten het u weten als we het probleem hebben opgelost.

U kunt een bericht ontvangen waarin u wordt gevraagd om Skype toegang te geven tot informatie die is opgeslagen in uw sleutelhanger. Klik op Altijd toestaan en begin met het downloaden van Skype voor Mac OS X.

Uw beveiligingsinstellingen kunnen ook voorkomen dat u Skype rechtstreeks vanaf skype.com kunt downloaden. In Mac OS X Mountain Lion kan de beveiliging zo zijn ingesteld dat alleen downloads vanuit de Mac App Store worden toegestaan:

Als u uw beveiligingsinstellingen wilt wijzigen om downloads van plaatsen buiten de Mac App Store toe te staan:

1. Ga in de menubalk naar het Apple-pictogram en selecteer Systeemvoorkeuren...
2. Klik in de sectie Persoonlijk op Beveiliging en privacy.
3. Selecteer het tabblad Algemeene .
4. Schakel onder Sta programma's toe die zijn gedownload bij: de optie Mac App Store en ontwikkelaars waarvan de identiteit bekend is in.

Probeer Skype te downloaden met een andere browser.

Sluit alle toepassingen die gebruikmaken van internet (zoals het afspelen van muziek of video) en zorg dat er geen andere bestanden worden gedownload. Als u een draadloze verbinding gebruikt, moet u controleren of het signaal sterk genoeg is. Probeer het dan nog eens.

Zorg ervoor dat uw browser geen pop-upvensters blokkeert of voeg www.skype.com toe aan de lijst met uitzonderingen van pop-upblokkering.

Schakel tijdelijk de downloadbeheersoftware uit. U kunt de software opnieuw inschakelen nadat het downloaden van Skype is voltooid.

Schakel tijdelijk beveiligingssoftware, zoals een firewall of antivirusprogramma, uit. U kunt de software opnieuw inschakelen nadat het downloaden van Skype is voltooid.

Zorg ervoor dat u Skype naar een map op uw computer downloadt, niet een netwerkstation, dat mogelijk niet toegankelijk is.

Zorg ervoor dat u lees- en schrijftoegang hebt tot de map waarnaar Skype wordt gedownload. Als u niet zeker weet of u lees- en schrijftoegang tot een locatie hebt, slaat u de download op op het bureaublad.

Neem contact op met de klantenservice van Skype als u nog steeds problemen ondervindt bij het aanmelden.

Problemen met aanmelden bij Skype?