Help Mac

Waarom wordt er een schijf-I/O-fout weergegeven wanneer ik me probeer aan te melden bij Skype voor Mac OS X?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Soms wordt een ‘schijf-I/O-fout’ weergegeven wanneer u zich probeert aan te melden bij Skype:
‘Schijf-I/O-fout. Sluit Skype af en start het programma opnieuw. Neem contact op met de klantenondersteuning van Skype als deze fout blijft optreden.’

Controleer om het probleem op te lossen eerst of u de meest recente versie van Skype gebruikt.

Als het probleem zich blijft voordoen, raden we u aan Skype te verwijderen en opnieuw te installeren:

1. Sluit Skype af door Ctrl in te drukken en op het Skype-pictogram te klikken. Selecteer Afsluiten. Als het Skype-pictogram nog steeds in het dock wordt weergegeven, houdt u Ctrl ingedrukt en klikt u opnieuw op het pictogram. Selecteer Opties en klik op Uit dock verwijderen.
  2. Verplaats Skype uit de map Toepassingen naar de map Prullenmand.
  3. Open Finder via het dock en druk op Command+Shift+G.
  4. Typ in het pop-upvenster dat wordt weergegeven ~/Bibliotheek/Application Support/ en klik op Ga.

Skype opnieuw installeren en de chatgeschiedenis bewaren:

1. Wijzig de naam van de Skype-map in ~/Bibliotheek/Application Support/ in 'Skype.old'.
  2. Download en installeer de meest recente versie van Skype.
  3. Start Skype wanneer de installatie is voltooid en sluit het programma vervolgens af.
  4. Zoek in de map Skype.old de map met uw Skype-naam en kopieer deze naar de nieuwe Skype-map in ~/Bibliotheek/Application Support/. Uw chatgeschiedenis wordt hersteld.

Skype installeren zonder de chatgeschiedenis te bewaren:

1. Sleep de Skype-map in ~/Bibliotheek/Application Support/ naar de prullenbak.
  2. Ctrl-klik op de prullenmand en selecteer Leeg prullenmand.
  3. Download en installeer de meest recente versie van Skype.

Neem contact op met de klantenservice van Skype als u nog steeds problemen ondervindt bij het aanmelden bij Skype voor Mac OS X.