Help Linux

Hoe meld ik me met mijn Microsoft-account aan bij Skype voor Linux?

Skype voor Linux biedt meerdere manieren om u aan te melden bij Skype, zodat u de services van Skype en Microsoft kunt gebruiken op een manier die bij u past.

U kunt zich bij Skype aanmelden met een Microsoft-account en deze aan uw Skype-account koppelen. Geen zorgen, het is niet moeilijk een Microsoft-account te maken en als u al services zoals Hotmail, Messenger gebruikt, of u hebt een Xbox, dan hebt u al een Microsoft-account.

Kies een van de onderstaande opties om meer te weten te komen over aanmelden bij Skype voor Linux op een manier die bij u past.

Met een Microsoft-account kunt u Microsoft-services zoals Outlook.com, Hotmail, OneDrive of Xbox LIVE gebruiken met slechts één e-mailadres en wachtwoord. Dus als u al een van deze services gebruikt, hebt u al een Microsoft-account.

Als u nog geen Microsoft-account hebt, kunt u heel gemakkelijk een Microsoft-account aanmaken.

U kunt zich aanmelden bij Skype met uw Microsoft-account en deze aan uw Skype-account koppelen. U kunt dan rechtstreeks vanuit Skype chatten met uw Messenger-vrienden en gratis met ze Skypen.

Skype- en Microsoft-accounts aan elkaar koppelen:

1. Start Skype.
  2. Klik op Microsoft-account.

Aanmeldingsscherm Skype met de optie Microsoft-account.

1. Voer uw e-mailadres en wachtwoord van Microsoft in.* Markeer de optie Automatisch aanmelden als Skype start als u zich automatisch wilt aanmelden met uw Microsoft-account zodra u Skype start, en klik dan op Aanmelden.

Het scherm Aanmelden met uw Microsoft account.

*Als u nog geen Microsoft-account hebt, klikt u op Registreer je nu en volgt u de instructies op het scherm. Wanneer u klaar bent, kunt u doorgaan met de volgende stap.

1. Klik op Ik heb een Skype-account om u aan te melden met uw Skypenaam en -wachtwoord.

De optie Ik heb een Skype-account tijdens de aanmeldingsprocedure.

1. Voer uw Skypenaam en -wachtwoord in en tik op Aanmelden.

Het scherm Uw Skype-accountgegevens opgeven.

1. Hier ziet u uw Microsoft- en Skype-accounts naast elkaar. Als alles in orde is, klikt u op Doorgaan.

De laatste stap van het samenvoegen van de accounts met de optie Doorgaan.

U bent nu met uw Microsoft-account aangemeld bij Skype en beide accounts zijn gekoppeld.

Gebruik gewoon uw Microsoft-account om u de volgende keer aan te melden.

Als u zich op een ander apparaat bij Skype wilt aanmelden, selecteert u gewoon de optie om u aan te melden met een Microsoft-account en voert u de gegevens van uw Microsoft-account in.

Als u meerdere Skype- of Microsoft-accounts hebt, bijvoorbeeld een persoonlijk en een zakelijk account, en u hebt de verkeerde accounts gekoppeld, kunt u ze eenvoudig ontkoppelen en vervolgens de juiste Skype- en Microsoft-accounts koppelen.

U maakt al gebruik van de Microsoft-services, maar misschien bent u overgestapt naar Linux en wilt u Skype gaan gebruiken. Geen zorgen, als u Skype voor Linux hebt gedownload en geïnstalleerd en u hebt geen idee hoe u zich moet aanmelden: het is heel eenvoudig:

1. Start Skype.
  2. Klik op Microsoft-account.

Aanmeldingsscherm Skype met de optie Microsoft-account.

1. Voer uw Microsoft e-mailadres en wachtwoord in. Markeer Mij aanmelden zodra Skype start als u automatisch wilt aanmelden met uw Microsoft-account telkens als u Skype start, en klik dan op Aanmelden.

Het scherm Aanmelden met uw Microsoft account.

1. Klik op Ik ben nieuw bij Skype om u aan te melden met uw Microsoft-account.

De optie Nieuw bij Skype? is geselecteerd tijdens de aanmeldingsprocedure.

1. Lees de gebruiksvoorwaarden van Skype en klik vervolgens op Akkoord – ik doe mee met Skype.

De gebruiksvoorwaarden van Skype met de optie Akkoord - Ik doe mee met Skype.

U hebt zojuist een nieuw Skype-account gemaakt met uw Microsoft-account. Om u de volgende keer aan te melden bij Skype, gebruikt u het e-mailadres en wachtwoord van uw Microsoft-account.

U kunt nu vrienden zoeken die ook Skype gebruiken en gratis Skype-gesprekken met ze voeren. U kunt ook chatten en bellen met uw Messenger-vrienden.

Als u zich op een ander apparaat bij Skype wilt aanmelden, selecteert u gewoon de optie om u aan te melden met een Microsoft-account en voert u de gegevens van uw Microsoft-account in.

Als u geen Microsoft-account hebt en u hebt Skype nog nooit gebruikt, hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Zodra u Skype voor Linux hebt gedownload en geïnstalleerd kunt u eenvoudig aan de slag gaan.

1. Start Skype.
  2. Klik op Microsoft-account.

Aanmeldingsscherm Skype met de optie Microsoft-account.

1. Tik op Inschrijven en volg de instructies voor het aanmaken van een Microsoft-account.

Het scherm Registreer nu voor uw Microsoft-account.

1. Klik op Ik ben nieuw bij Skype.

De optie Nieuw bij Skype? is geselecteerd tijdens de aanmeldingsprocedure.

1. Lees de gebruiksvoorwaarden van Skype en klik vervolgens op Akkoord – ik doe mee met Skype.

De gebruiksvoorwaarden van Skype met de optie Akkoord - Ik doe mee met Skype.

U hebt zojuist een nieuw Skype-account gemaakt met uw nieuwe Microsoft-account en de twee accounts gekoppeld. U wordt nu met uw Microsoft-account aangemeld bij Skype.

Om u de volgende keer aan te melden bij Skype, gebruikt u het e-mailadres en wachtwoord van uw Microsoft-account.

Als u zich op een ander apparaat bij Skype wilt aanmelden, selecteert u gewoon de optie om u aan te melden met een Microsoft-account en voert u de gegevens van uw Microsoft-account in.

Aanmelden bij Skype voor Linux met uw Skype-account:

1. Start Skype.
  2. Voer uw Skypenaam en -wachtwoord in.
  3. Klik op Aanmelden.

Het aanmeldingsscherm van Skype met velden voor Skypenaam en wachtwoord.

U kunt ook een nieuw Microsoft-account aanmaken en deze aan uw Skype-account koppelen.

U kunt nog steeds alle fantastische Skype-functies gebruiken en er is zoveel meer als u zich bij Skype aanmeldt met uw Microsoft-account.

• een wachtwoord minder om te onthouden;
  • betere accountbeveiliging;
  • makkelijker en veiliger wachtwoordherstel;
  • toegang tot de online services van Microsoft.

Meer informatie over wat er gebeurt wanneer u zich met uw Microsoft-account bij Skype aanmeldt.