Help Android

In welke talen is Skype voor Android beschikbaar?

Skype voor Android is momenteel beschikbaar in de volgende talen (op basis van de taalinstelling van uw telefoon of tablet):

  • Arabisch
  • Braziliaans Portugees
  • Bulgaars
  • Catalaans
  • Kroatisch
  • Tsjechisch
  • Deens
  • Nederlands
  • Engels
  • Estisch
  • Fins
  • Frans
  • Duits
  • Grieks
  • Hebreeuws
  • Hindi
  • Hongaars
  • Indonesisch
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Lets
  • Litouws
  • Pools
  • Roemeens
  • Russisch
  • Servisch (Latijn)
  • Chinees (Vereenvoudigd)
  • Slowaaks
  • Sloveens
  • Spaans
  • Zweeds
  • Chinees (Traditioneel)
  • Turks
  • Oekraïens
  • Vietnamees

Als op uw apparaat niet een van deze talen is ingesteld, wordt Skype standaard in het Engels weergegeven.

 

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Over Skype" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag