Waarom zijn sommige functies niet meer beschikbaar in Skype?

Terug naar zoekresultaten

Wij doen altijd ons best om uw Skype-ervaring te verbeteren. Dit kan betekenen dat we sommige Skype-functies of -producten niet meer gebruiken, als we het gevoel hebben dat het u geen extra voordeel biedt.

Hier volgt een lijst van functies die in Skype zijn stopgezet:

Cortana-bot: Een persoonlijke assistent in de cloud waarmee gebruikers taken kunnen instellen of informatie zoals restaurants of filmtijden kunnen vinden in Skype.

Invoegtoepassingen die zijn verwijderd uit Skype: Microsoft To-Do, Bing GIFs, Bing Images, Bing Restaurants, Bing Search, Bing Movies, GIPHY, YouTube, Tenor, MojiLaLa, MSN Weather, Gfycat, Vlipsy, TuneMoji, TripAdvisor, News, StubHub.

MySpace-integratie: stopgezet vanaf Skype 5.0. MySpace is een dienst voor sociale netwerken. Het was mogelijk om profielinformatie van Skype en MySpace te koppelen en MySpace-gebruikers die ook Skype gebruiken toe te voegen aan uw Skype-contactenlijst.

Openbare chats: stopgezet vanaf Skype 4.0. Met deze functie konden Skype-gebruikers aparte onderwerpen bespreken zonder dat ze elkaar daarvoor een contactverzoek hoefden te sturen.

Skype-integratie voor Slack: hiermee kon u rechtstreeks vanaf Slack gratis Skype-gesprekken voeren.

SkypeMe!: Skype-gebruikers die de modus SkypeMe! hadden geselecteerd, konden met alle gebruikers chatten, zonder deze te kennen en contactgegevens met ze te delen.

SkypeFind: SkypeFind was een gemeenschappelijk onderhouden lijst met zakelijke nummers.

Skype Prime: stopgezet vanaf Skype 4.0. Dit was een lijst met adviseurs, ook wel 'gespreksproviders' genoemd, die advies of trainingen via Skype aanboden. De tarieven voor deze gesprekken werden onderling overeengekomen tussen de bellers en de adviseurs.

Skype Pro: Met deze service konden Skype-gebruikers tegen een kleine maandelijkse vergoeding bellen. Skype Pro is nu vervangen door Skype-abonnementen, die veel voordeliger voor u zijn.

Skype Premium: Een service die groepsvideobellen (nu gratis voor alle gebruikers) en ongelimiteerd bellen met mobiele en vaste nummers aanbood in een land naar keuze.

Skype WiFi: met deze service kon je je Skype-tegoed als betaling gebruiken om je aan te melden via openbare wifi-hotspots over de hele wereld.

Hoogtepunten in Skype: met deze service kon je een foto of video maken en deze toevoegen aan je Hoogtepunten of direct delen met je contactpersonen.