Hoe schakel ik Automatische updates in Skype voor Windows uit?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

De eenvoudigste manier om Skype voor Windows up-to-date te houden is door gebruik te maken van automatische updates. Deze zijn standaard ingeschakeld, maar desgewenst kunt ze uitschakelen:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Selecteer in de menubalk Extra> Instellingen....
  3. Selecteer in het tabblad Geavanceerde instellingen de optie Automatische updates.
  4. Klik op Automatische updates uitzetten.
  5. Klik op Opslaan.

U kunt de automatische updates opnieuw inschakelen wanneer u maar wilt. Klik op de knop Automatische updates aanzetten in het venster Geavanceerde instellingen> Automatische updates.

Meer informatie over het op andere manieren bijwerken van Skype voor Windows.

Opmerking: zo af en toe trekken we oudere versies van Skype terug om ons meer te kunnen richten op het verbeteren van de meest recente versies van Skype. Als dit gebeurt, ziet u het volgende bericht wanneer u zich probeert aan te melden bij Skype:

Als dat gebeurt, klikt u op Download de nieuwste versie en volgt u de instructies om gratis te upgraden naar de nieuwste versie. Klik hier voor gedetailleerde instructies om het probleem op te lossen en verder Skype te gebruiken.