Hoe ga ik aan de slag met Skype?

Terug naar zoekresultaten

U kunt eenvoudig aan de slag met Skype. U hoeft alleen het volgende te doen:

Zo eenvoudig is het.

1. Ga naar de pagina Download Skype.
    2. Selecteer uw apparaat en start de download.

Opmerking: Skype voor Windows 10 & 11 (versie 15) is al geïnstalleerd op de nieuwste versie van Windows 10 en Windows 11.
    3. U kunt Skype starten zodra deze is geïnstalleerd op uw apparaat.
    1. Start Skype en selecteer Account aanmaken of ga rechtstreeks naar de pagina Account aanmaken.
    2. We helpen u bij het maken van een nieuw account.

Wilt u meer informatie?
    Hoe meld ik me aan bij Skype?
    Hoe kan ik de gegevens van mijn Skype-profiel bijwerken?
    Hoe vind ik contactpersonen en hoe kan ik contactpersonen toevoegen in Skype?