Help Windows RT

Mobiele telefoons en vaste lijnen bellen in Skype voorWindows RT

Hebt u Skype hebt gedownload en sloot zich aan bij ons? Dan ben je klaar om te krijgen vragen.

Kunt u goedkope oproepen naar mobiele telefoons en vaste lijnen van Skype voor Windows RT, met een beetje Skype Credit (voor pay-as-you-go gesprekken) of een maandelijks abonnement. De kiestoetsen kunt een telefoonnummer invoeren, of bel een nummer opgeslagen in van uw contactpersoon profiel wanneer ze off line in Skype.

3" gegevens-uuid ="_UtngGvqW3o"id ="youtubeVideoPlayer">

Om een nummer met behulp van de kiestoetsen te bellen

1. Start Skype.
  2. Tik of klik op het pictogram van de blauwe nieuwe oproep in de linker bovenhoek van Skype Home.

De kiestoetsen wordt weergegeven.

1. Bellen het nummer u wilt bellen, dan tik of klik op het pictogram van de groene oproep onder de kiestoetsen.

1. Als u in het buitenland belt, kies het land dat u zou willen roepen van de vlag menu drop-down lijst boven de kiestoetsen. De landcode wordt automatisch toegevoegd wanneer de oproep wordt gestart.

U kunt ook kiezen uit de lijst met recente oproepen aan de rechterkant van het scherm. Gewoon tik of klik op de groene belknop naast de contactpersoon die u wilt bellen.

Naar een contactpersoon bellen op hun mobiele of vaste lijn

Als een contactpersoon een telefoonnummer in hun profiel, opgeslagen heeft dan is het gemakkelijk om hen te roepen wanneer ze niet op Skype:

1. Start Skype.
  2. Selecteer de contactpersoon die u wilt opbellen onder mensen of Favorieten.
  3. In het venster dat opent, tik of klik op het pictogram groene oproep, dan Selecteer een getal in de lijst.

Om een onlangs gekozen nummer te bellen

1. Start Skype.
  2. Tik of klik op recente in de linker bovenhoek van Skype.
  3. Uw recente oproepen worden weergegeven. Selecteer de contactpersoon die u wilt bellen.
  4. In het venster dat opent, tik of klik op het pictogram van de groene oproep om te beginnen met de oproep.

Nuttige dingen die je op een oproep doen kunt

1. Ga terug naar Skype Home om te zien uw recente gesprekken, favorieten of mensen.
  2. Zet uw webcam in-/ uitschakelen.
  3. Uw microfoon zodat de andere persoon kan niet hoor je.
  4. De IM-venster weergegeven, zodat u kunt instant message de persoon u praten, of de kiestoetsen openen zodat u bellen extensies of maken van DTMF-tonen kunt.
  5. Het gesprek beëindigt.
  6. Wanneer u een expresbericht (IM) ontvangt, verschijnt een oranje stip met het aantal ontvangen berichten in de rechter bovenhoek van het scherm.

Meer informatie over het toevoegen van contactpersonen.