Help Windows RT

Skype voor SMS-berichten verzendenWindows RT

U kunt SMS-berichten verzenden op elk nummer dat kan ontvangen (dat wil zeggen, de meeste mobiles en sommige vaste lijnen), en aan uw contactpersonen hebben een van deze getallen opgeslagen in hun profiel. Alles wat u nodig hebt is een beetje Skype Credit.

Voor het verzenden van een SMS-bericht naar één van uw contacten

1. Start Skype.
  2. Selecteer de contactpersoon die u wilt verzenden van het SMS-bericht op. Als de contactpersoon wordt niet vermeld onder Favorieten of mensen, selecteer enkel de pijl naar rechts The right arrow icon. naast mensen om te zien al uw contactpersonen.
  3. Selecteer boven het vak gesprek via Skype.

via Skype selected in the conversation window.

1. Als uw contactpersoon een telefoonnummer opgeslagen in hun profiel heeft, selecteer het nummer.

The phone number of the contact you want to text, displayed.

Als er niet een telefoonnummer opgeslagen in hun profiel, selecteer SMS, vervolgens voert u een getal en bewaar het.

1. Voer uw bericht in het vak gesprek dan tikt u op en klik op verzenden.

Wanneer uw SMS-bericht is afgeleverd, het SMS-pictogram naast de SMS-bericht zal worden gecontroleerd The tick icon . Helaas, de persoon die u verzonden het SMS-bericht op zal niet zitten kundig voor u antwoord op Skype.

Voor het verzenden van een SMS-bericht naar een nummer niet opgeslagen als een contactpersoon

1. Start Skype.
  2. Tik of klik op de blauwe oproep telefoons pictogram in de linker bovenhoek van Skype Home.

The call phone icon selected in <span class= 2" hoogte"304"src="https://az705183.vo.msecnd.net/onlinesupportmedia/onlinesupport/media/skype/fa12103_e.png = "breedte ="540"/>

De kiestoetsen wordt weergegeven.

1. Als je SMS in het buitenland, kies het land van de vlag menu drop-down lijst boven de kiestoetsen.
  2. Voer een telefoonnummer in en selecteer het blauwe pictogram SMS onder de kiestoetsen.

SMS icon selected after entering the phone number

1. Voer uw bericht in het vak gesprek aan de onderkant van het scherm en tik of druk op Enter. Als u wilt een regeleinde invoegen in uw SMS-bericht, de toetsencombinatie Shift en op Enter op uw toetsenbord te gebruiken.

Wanneer uw SMS-bericht is afgeleverd, het SMS-pictogram naast de SMS-bericht zal worden gecontroleerd The tick icon . Helaas, de persoon die u verzonden het SMS-bericht op zal niet zitten kundig voor u antwoord op Skype.

Problemen met het verzenden van teksten? Lees deze tips oplossen.

Bezoek de Skype Gemeenschapvoor meer hulp met het verzenden van SMS-berichten.