Help Windows RT

Verzenden van onmiddellijke berichten in Skype voorWindows RT

Met Skype voor Windows RT, het is gemakkelijk om contact op met uw vrienden door te sturen een expresbericht of twee, of drie of tien.

De volgende gids zal helpen u aan de slag met het verzenden van expresberichten in Skype voor Windows RT:

IM-berichten versturen

Het is heel gemakkelijk een expresbericht verzenden in Skype voor Windows RT:

1. Start Skype.
  2. Selecteer de contactpersoon die u IM wilt onder Favorieten of mensen. Als de contactpersoon niet wordt weergegeven, selecteert u de pijl naar rechts naast mensen om te zien al uw contactpersonen.

The right arrow next to people to see all contacts.

1. Voer uw bericht in het vak gesprek dan tik of druk op Enter.

The conversation box with a message entered.

Als uw contactpersonen off line zijn, uw bericht kan worden bezorgd onmiddellijk als je beide op wolk-compatibele apparaten. U kunt ook sturen van SMS-berichten of Bel ze op hun mobiele telefoons of vaste lijnen.

Bewerken of verwijderen van een expresbericht

Bewerken of verwijderen van een chatbericht nadat u hebt verzonden het (u kunt bewerken of verwijderen binnen 60 minuten nadat u het bericht hebt verzonden):

1. Klik met de rechtermuisknop (of tik op en houdt) het bericht in het chatvenster.

2. Als u wilt het bericht bewerken, tik of klik op bericht bewerken.

3. Uw correcties aanbrengen in het venster en druk op Enter.

4. Als u wilt verwijderen van uw bericht, met de rechtermuisknop op het bericht in de IM-venster, dan tik op Verwijder bericht. Een verwijderd bericht zal verschijnen zoals hieronder:

Antwoorden op een IM

Skype voor Windows RT maakt het makkelijk voor u om te zien wanneer u een expresbericht hebt ontvangen.

Wanneer iemand u een Chatbericht stuurt, kunt u de ongelezen berichten onder recente in Skype Home.

An instant message displayed under recent.

Om te beantwoorden, net het gesprek selecteert, voer uw bericht in en tik op of druk op Enter.

Als u in een ander gesprek, oproep of video gesprek, en iemand u een bericht, een oranje stip stuurt The orange dot with the number of unread messages that pops up when a person receives an instant message while being in another conversation or call. met het aantal ongelezen berichten zal verschijnen in de hogere juiste hoek van uw scherm. Tik of klik op de stip om uw ongelezen berichten weer te geven.

Als u van een andere toepassing gebruikmaakt, en uw Skype-meldingen zijn ingeschakeld, ziet u een IM-bericht weergegeven in de rechterbovenhoek van uw scherm. Alleen tik of klik op het te beantwoorden.

An IM notification displayed in the top right corner of the screen.

Uw IM-instellingen wijzigen

U kunt uw privacyinstellingen IM en bepaalde functies IM op elk gewenst moment wijzigen:

1. Start Skype.
  2. In Skype Home, beweeg de muis naar de bodem juiste hoek van het scherm of vegen van rechts. In de charmes die worden weergegeven, selecteert u instellingen.

The Settings option selected in the charms.

1. Selecteer Opties om uw IM-instellingen te wijzigen in het deelvenster instellingen :
  • Beslissen wie u toestaan expresberichten uit. Kies iedereen of alleen mijn contactpersonen.
  • Selecteer alle onmiddellijke berichten verwijderen uit alle gesprekken die je ooit hebt gehad met uw contacten wissen . Verwijderen van de Gespreksgeschiedenis verwijdert videoberichten. Wanneer u uw Gespreksgeschiedenis verwijdert, kan het niet worden hersteld.
  1. Selecteer in het instellingenpaneel, machtigingen voor het bewerken van uw instellingen voor meldingen. U kunt in- of uitschakelen van Skype berichten wanneer u niet op Skype of wanneer het scherm is vergrendeld.

Nuttige dingen die je in een IM doen kunt

Wanneer je aan het chatten bent met iemand in het gespreksvenster, kunt u tal van andere Skype functies gebruiken.

Personen toevoegen aan het gesprek

1. In het gespreksvenster, selecteer de + pictogram, selecteer vervolgens deelnemers toevoegen.

The add participants option selected from the list that appears after selecting the + icon in the conversation window.

1. Selecteer de contactpersonen die u wilt toevoegen uit de lijst en selecteer toevoegen.

Belangrijk: Als het chat-venster een bericht weergegeven dat een bepaalde contactpersoon niet kan wordt deelnemen aan de groeps-chat totdat ze Skype upgraden, kunt u hen te informeren door het sturen van een aparte 1-op-1 chatbericht om te upgraden op Skype.com/updateme, of stuur ze hier voor meer informatie over cloud-gebaseerde groep chats.

Emoticons gebruiken

Liven omhoog uw IMs met emoticons en laat die uw vrienden weten hoe je je voelt. Selecteer de emoticon-pictogram in het vak gesprek en kies de emoticon in de lijst.

The emoticons list.

Meer Help-informatie opvragen met expresberichten.