Help Windows RT

Vinden uw weg rond Skype voorWindows RT

Deze gids zal u helpen vinden uw weg rond Skype voor Windows RT, dus wanneer u klaar bent, u uw vrienden als contactpersonen toevoegen, dan noemen, video-oproep en onmiddellijk bericht kunt hen.

Starten via Skype, tik of klik op de tegel Skype in het scherm Start. Als dit uw eerste keer met Skype voor Windows RT, je moet inloggen.

The Skype tile in the Skype Start screen.

Vinden uw weg rondSkype Home

The <span class=1 "schermhoogte"262"src="https://az705183.vo.msecnd.net/onlinesupportmedia/onlinesupport/media/skype/fa12210/fa12210_d.png = "breedte ="540"/>

recente: uw recente oproepen en expresbericht gesprekken worden weergegeven.

Om te zien al uw recente berichten, klikt u op recente; Als u alleen nieuwe berichten, klikt u op Ongelezen.

Favorieten: worden uw favoriete contactpersonen weergegeven. U kunt contactpersonen toevoegen of verwijderen uit het gedeelte Favorieten.

Meer informatie over het beheren van uw favorieten.

mensen: worden alle contactpersonen in alfabetische volgorde weergegeven. Wanneer u mensenselecteert, worden alle contactpersonen weergegeven.

Uw online contacten ten opzichte van alle contactpersonen, klik op beschikbaar. Zoeken naar of Voeg een vriend toe als contactpersoon, klikt u op de contact knop toevoegen.

Meer informatie over het toevoegen en verwijderen van contactpersonen.

telefoons vraagpremie knop The call phones button : geeft de kiestoetsen, zodat u mobiele telefoons en vaste lijnen bellen kunt.

Profielpictogram: toont uw status, stemming bericht en profiel foto. U kunt een van deze wijzigen wanneer u wilt. Meer informatie over het wijzigen van uw status, stemming bericht en profiel foto.

The profile icon displaying a profile picture and a mood message.

Vinden uw weg rond uw gesprek

Wanneer u tikt of klik op een contactpersoon, wordt de conversatieweergave geopend.

An instant message conversation window with a conversation box below it displayed on the right of the screen and a contact’s profile picture along with the contact’s profile info and call buttons displayed on the left.

A. Contact samenvatting met oproep knoppen. Vertelt u alles over de vriend die je aan het chatten bent met. Met behulp van de knoppen in de afbeelding, kunt u maken van een video of een stem bellen met iemand op Skype, of meer personen toevoegen aan het gesprek.

B. gesprek. Toont het expresbericht gesprek dat u ondervindt.

C. gesprek vak. Dit is waar u invoeren en verzenden van uw instant messaging en SMS-berichten naar mobiele telefoons.

Uw instellingen zoeken

Controleer uw audio- en video-instellingen in Skype voor RT, in Skype Home, verplaatsen uw muis naar de rechterbovenhoek van het scherm of vegen van het recht om de charmes. Tik of klik op instellingen.

The Settings charm selected from among the charms on the right of the <span class=1 scherm."hoogte"304"src="https://az705183.vo.msecnd.net/onlinesupportmedia/onlinesupport/media/skype/screenshots/fa12104/fa12104_h.png = "breedte ="540"/>

Nog steeds aan de slag met Skype voor Windows RT? Waarom niet check out deze handige gidsen: