Help Windows RT

Hoe beheer ik mijn account in Skype voor Windows RT?

Uw account is de plaats waar u al uw Skype-producten kunt beheren, zoals uw abonnementen en Skypetegoed, en andere nuttige informatie kunt bekijken, zoals uw aankoopgeschiedenis.

Uw Skype-account weergeven:

1. Start Skype.
  2. Tik op klik rechtsboven in Skype Start op het pictogram van uw profiel om de profielzijbalk weer te geven.

Het profielpictogram is geselecteerd om de profielzijbalk weer te geven

1. Tik op klik op account.

Account is geselecteerd aan de rechterkant van het scherm

1. De sectie Mijn account van de Skype-website wordt geopend in uw internetbrowser.

De sectie Mijn account op de Skype-website

In Mijn account kunt u de instellingen van uw Skype-account eenvoudig beheren:

A. In het linkerdeelvenster kunt u Skype-producten kopen, zoals Skypetegoed of abbonementen.

De opties Skypetegoed en Abonnement toevoegen waarmee u Skypetegoed of een abonnement kunt kopen

B. Onder Accountgegevens:

• Selecteer Profiel om uw persoonlijke gegevens of uw contactgegevens te wijzigen.
  • Selecteer Accountinstellingen om uw instellingen voor meldingen te wijzigen en uw gekoppelde accounts te beheren.
  • Selecteer Facturen en betalingen om uw betaalinstellingen te wijzigen.
  • Selecteer Functies beheren om Skype-functies zoals Skype To Go-nummers en nummerweergave te beheren.
  • Selecteer Gebruiksgeschiedenis bekijken om de geschiedenis van uw gesprekken en sms-berichten te controleren. U kunt de geschiedenis van uw gesprekken en sms-berichten ook exporteren en opslaan door Naar geschiedenisbestand exporteren te selecteren op de webpagina Mijn gebruik.

Venster met accountgegevens en opties om uw accountgegevens te bekijken en te wijzigen

C. Onder Functies beheren kunt u ook rechtstreeks toegang krijgen tot Skype-functies door de gewenste tegel te selecteren.

Het venster Functies beheren

Meer informatie over uw account.