Hoe kan ik kopen een abonnement in Skype voor Windows RT?

Abonnementen zijn een geweldige, goedkope manier om contact te houden met vrienden, wanneer ze niet op Skype. Het is gemakkelijk om te kopen een abonnement in Skype voor Windows RT.

Om te kopen een abonnement:

1. Start Skype.
    2. In Skype Home, tik of klik op het pictogram nieuwe oproep naast het logo Skype.

1. Selecteer in het scherm dat verschijnt, krijgen een abonnement. De Skype abonnement webpagina wordt geopend in uw browser.

1. Voer het land dat u wenst te bellen en controleer de opties geboden.
    2. Tik of klik op Nu kopen en volg de instructies om uw aankoop te voltooien.

Meer informatie over abonnementen.