Help Linux

Aan de slag metSkype for Linux

Nog nooit gebruikt Skype voor? Maak je geen zorgen, het is gemakkelijk om te beginnen.

Alles wat u hoeft te doen is:

• Join Skype - krijgen een gratis account om te genieten van onmiddellijke berichten en oproepen en video-oproepen gratis met je vrienden.
  • Get Skype -downloaden en installeren van Skype op uw computer.
  • Aanmelden bij Skype -inloggen en uw vrienden toevoegen als contactpersonen, dan roepen, video-oproep en instant message, waar u ook bent.

Lid worden van Skype

Nog nooit gebruikt Skype voor? Maak je geen zorgen, u kunt deelnemen aan ons door een nieuwe Skype-account te maken:

1. Ga naar de pagina een account maken .
  2. Voer uw naam en email adres.

The information that needs to be filled in on the Skype Create an account page.

1. Voer uw profielgegevens. Hoe meer details u Geef hier, hoe makkelijker het zal zijn voor je vrienden om u op Skype.
  2. Voer een naam in Skype. Dit is de naam die uw vrienden gebruikt zal om contact met u opnemen via Skype.

The Skype Name fill-in box on the Skype Create an account page.

Het moet tussen 6-32 tekens worden gebruikt, te beginnen met een letter en alleen letters en cijfers (geen spaties of speciale tekens) bevatten.

Belangrijk: Nadat u uw Skypenaam hebt gemaakt, wijzigen niet u het dus zorg ervoor dat je bent blij mee.

Als iemand al de Skype-naam die u hebt ingevoerd gebruikt is, selecteert u een van de suggesties weergegeven of probeer een andere naam in te voeren.

1. Voer het wachtwoord dat u gebruiken wilt te melden bij Skype. Uw wachtwoord is geval gevoelig, moet tussen 6 en 20 tekens lang, en het moet ten minste één letter en één cijfer bevatten.
  2. Voer de veiligheid woorden weergegeven in het vak. Hiermee wordt slechts gecontroleerd dat je een echte persoon.

the security words that need to be entered on the Skype Create an account page
  3. Lees het Skype gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid van Skype, dan klikt u op ik ga akkoord – ga verder.

U kunt ook join Skype door ondertekening in met uw Microsoft of Facebook-account.

Downloaden en installeren van Skype voor de belangrijkste distributies

De nieuwste versie van Skype for Linux QtWebKit bibliotheken vereist voor 32-bits versies. Vinden van uw Linuxdistributie hieronder en volg de instructies om het downloaden en installeren van Skype.

Kies uw versie van Ubuntu en volg de stappen om te downloaden en installeren van Skype:

10.04-11.10 op 32-bit

1. Download en installeer Skype voor Ubuntu 10.04 32-bits.

10.04-11.10 op 64-bits

1. Download de dynamische versie van Skype.
  2. Pak het gedownloade Skype pakket onder uw home directory.
  3. Met behulp van de terminal, voer de volgende opdracht en druk op Enter:

sudo ad rem-worden installeren lib32stdc ++ 6 lib32asound2 ia32-libs libc6-i386 lib32gcc1

1. De Debian bestand downloaden:

http://Security.Ubuntu.com/Ubuntu/pool/main/q/qt4-X11/libphonon4_4.6.2-0ubuntu5.6_i386.deb

1. Open het Debian bestand met de Manager van het archief, vervolgens klikt u op data.tar.lzma en pak de volgende bibliotheek naar de Skype-map die u in stap 2 hebt gemaakt:

./usr/lib/libphonon.so.4./usr/lib/libphonon.so.4.4./usr/lib/libphonon.so.4.4.0

1. Nu kun je Skype met de opdracht uitvoeren:

LD_LIBRARY_PATH=/Home/User/Skype-4.2/:$LD_LIBRARY_PATH /home/user/skype-4.2/skype
Wanneer 'gebruiker' moet worden vervangen met uw Linux gebruikersnaam en "skype-4.2" moet worden vervangen door de naam van de Skype-map die u in stap 2 hebt gemaakt.

12,04 + op 32 of 64-bits

1. Downloaden Skype voor Ubuntu 32-bits precieze i386.
  2. Wanneer ertoe aangezet, selecteer openen met Ubuntu Software Center (standaard).
  3. In de rechterkant van de Ubuntu Software Center-venster dat wordt geopend, selecteert u Installeer.

Deze instructies zijn ook van toepassing op het installeren van Skype op Mint 13 of hoger.

Meer informatie over het gebruik van Skype op Ubuntu.*

Als u wilt downloaden en installeren van Skype op Debian, selecteer uw versie van Debian en volg de instructies:

6.0 op 32-bit

1. Download de dynamische versie van Skype.
  2. Pak het gedownloade Skype pakket onder uw home directory.
  3. Met behulp van de terminal, voer de volgende opdracht onder het toegangspunt en druk op Enter:

install apt-get install libasound2 libc6 libgcc1 libqt4-dbus libqt4-network libqt4-webkit libqt4-xml libqtcore4 libqtgui4 libstdc ++ 6 libx11-6 libxext6 libxss1 libxv1

1. U kunt Skype uitvoeren vanaf /home/user/skype-4.2/skype waar "gebruiker" moet worden vervangen met uw Linux gebruikersnaam en "skype-4.2" moet worden vervangen door de naam van de Skype-map die u in stap 2 hebt gemaakt.

6.0 op 64-bits

1. Download de dynamische versie van Skype.
  2. Pak het gedownloade Skype pakket onder uw home directory.
  3. Met behulp van een terminal, voer de volgende opdracht onder het toegangspunt en druk op Enter:

sudo apt-get install lib32asound2 ia32-libs ia32-libs-gtk

1. De Debian bestand downloaden:

http://FTP.us.Debian.org/debian/pool/main/q/qt4-X11/libqt4-webkit_4.6.3-4+squeeze1_i386.deb

1. Open het Debian bestand met de Manager van het archief en pak de volgende bibliotheek naar de Skype-map die u in stap 2 hebt gemaakt:

usr/lib/libQtWebKit.so.4 usr/lib/libQtWebKit.so.4.6 usr/lib/libQtWebKit.so.4.6.3

1. Download het volgende bestand en open het met de Manager van het archief:

http://FTP.us.Debian.org/debian/pool/main/q/qt4-X11/libqt4-phonon_4.6.3-4+squeeze1_i386.

deb

1. Pak de volgende bibliotheek naar de Skype-map die u in stap 2 hebt gemaakt:

usr/lib/libphonon.so.4 usr/lib/libphonon.so.4.3 usr/lib/libphonon.so.4.3.1

1. Download het volgende bestand en open het met de Manager van het archief:

http://FTP.us.Debian.org/debian/pool/main/q/qt4-X11/libqt4-xmlpatterns_4.6.3-4+squeeze1_i386.deb

1. Pak de volgende bibliotheek naar de Skype-map die u in stap 2 hebt gemaakt:

usr/lib/libQtXmlPatterns.so.4 usr/lib/libQtXmlPatterns.so.4.6 usr/lib/libQtXmlPatterns.so.4.6.3

1. Nu kunt u Skype met het volgende commando LD_LIBRARY_PATH=/home/user/skype-4.2/:$LD_LIBRARY_PATH /home/user/skype-4.2/skype
    Wanneer 'gebruiker' moet worden vervangen met uw Linux gebruikersnaam en "skype-4.2" moet worden vervangen door de naam van de map die u in stap 2 hebt gemaakt.

7.0 + op 32-bit

1. Download en installeer Skype voor Debian 7.0 (multiarch).

7.0 + op 64-bits

1. Met behulp van een terminal, voer de volgende opdracht onder het toegangspunt en druk op Enter:

dpkg--toevoegen-architectuur i386 & & sudo apt-get update

1. Download en installeer Skype voor Debian 7.0 (multiarch).

Meer informatie over het gebruik van Skype op Debian *.

Kies uw versie van Fedora en volg de instructies om het downloaden en installeren van Skype:

16 + op 32-bit

1. Downloaden en installeren van Skype voor Fedora 16 32-bits.

16 + op 64-bits

1. Met behulp van de terminal, voer de volgende opdracht en druk op Enter:

sudo yum -y installeert libXv.i686 libXScrnSaver.i686 qt.i686 qt-x11.i686 pulseaudio-libs.i686 pulseaudio-libs-glib2.i686 alsa-plugins-pulseaudio.i686 qtwebkit.i686

1. Downloaden en installeren van Skype voor Fedora 16 32-bits.

Als u wilt downloaden en installeren van Skype op OpenSUSE, kiest u gewoon de versie van OpenSUSE u gebruikt en volg de instructies:

12.1 + op 32-bit

1. Downloaden en installeren van Skype voor OpenSUSE 12.1 32-bits.

12.1 + op 64-bits

1. Met behulp van de terminal, voer de volgende opdracht en druk op Enter:

su - c ' zypper installeren xorg - x 11 - libXv - 32 bits libqt4 - 32 bit libqt4 - x 11-32 bits libpng12-0-32 bits libQtWebKit4 - 32 bit'

1. Downloaden en installeren van Skype voor OpenSUSE 12.1 32-bits.

Meer informatie over het gebruik van Skype op OpenSUSE *.

Het is gemakkelijk te downloaden en installeren van Skype op CentOS. Gewoon kiezen uw versie van CentOS en volg de instructies:

6 + op 32/64-bit

1. Download de dynamische versie van Skype.
  2. Pak het gedownloade Skype pakket onder uw home directory.
  3. Met behulp van de terminal, voer de volgende opdrachten onder de root-gebruiker en druk op Enter:

Yum groupinstall Desktop
    yumupdate
    yum install glibc.i686 nss-softokn-freebl.i686 alsa-lib.i686 libXv.i686
    libXScrnSaver.i686 libtiff.i686 glib2.i686 libSM.i686 libXrender.i686 fontconfig.i686
    pulseaudio-libs.i686 alsa-plugins-pulseaudio.i686 bestand-roller

4. De Debian bestand downloaden:

http://FTP.us.Debian.org/debian/pool/main/q/qt4-X11/libqt4-webkit_4.6.3-4+squeeze1_i386.deb
  5. Open het Debian bestand met de Manager van het archief, vervolgens klikt u op data.tar.gz en uitpakken van de volgende bestanden naar de Skype-map die u in stap 2 hebt gemaakt:

usr/lib/libQtWebKit.so.4 usr/lib/libQtWebKit.so.4.6 usr/lib/libQtWebKit.so.4.6.3
  6. Download het volgende bestand en open het met de Manager van het archief:

http://FTP.us.Debian.org/debian/pool/main/q/qt4-X11/libqt4-phonon_4.6.3-4+squeeze1_i386.deb
  7. Klik op data.tar.gz en uitpakken van de volgende bestanden naar de Skype-map die u in stap 2 hebt gemaakt:

usr/lib/libphonon.so.4 usr/lib/libphonon.so.4.3 usr/lib/libphonon.so.4.3.1
  8. Download het volgende bestand en open het met de Manager van het archief:

http://FTP.us.Debian.org/debian/pool/main/q/qt4-X11/libqt4-xmlpatterns_4.6.3-4+squeeze1_i386.deb
  9. Klik op data.tar.gz en uitpakken van de volgende bestanden naar de Skype-map die u in stap 2 hebt gemaakt:

usr/lib/libQtXmlPatterns.so.4 usr/lib/libQtXmlPatterns.so.4.6
    usr/lib/libQtXmlPatterns.so.4.6.3

10. Nu kunt u Skype met het volgende commando LD_LIBRARY_PATH=/home/user/skype-4.2/:$LD_LIBRARY_PATH /home/user/skype-4.2/skype
    Wanneer 'gebruiker' moet worden vervangen met uw Linux gebruikersnaam en "skype-4.2" moet worden vervangen door de naam van de map die u in stap 2 hebt gemaakt.

Meer informatie over het gebruik van Skype op CentOS *.

Er zijn ook andere Linuxdistributies waarop u via Skype installeren kunt. U alleen wilt downloaden en installeren van de dynamische versie van Skype.

Het installatieproces kan variëren afhankelijk van de versie van de distributie, zoals de dynamische pakket heeft verschillende eisen en afhankelijkheden voor het installeren van extra bibliotheken of pakketten.

Om meer te leren over het gebruik van de dynamische versie van Skype, bezoek de Skype Gemeenschap.

Melden bij Skype

Wanneer u hebt gedownload en geïnstalleerd van Skype, hoeft u alleen te zingen voor de eerste keer en je bent klaar om te genieten van alle geweldige Skype functies:

1. Start Skype.
  2. In de sign-in venster, voer uw Skype naam en wachtwoord, en klik op Aanmelden.
U kunt ook Aanmelden met uw Microsoft account.

The <span class=5 account optie in de Skype teken-in scherm."hoogte"360"src="https://az705183.vo.msecnd.net/onlinesupportmedia/onlinesupport/media/skype/screenshots/fa12120/fa12120_d.png = "breedte ="518"/>
  1. U kunt nu beslissen welke geluids- en apparaten die u wilt gebruiken met Skype. Als u niet zeker weet, dat kunt u uw instellingen op elk gewenst moment door het indrukken van de Ctrl+O toetsencombinatie op het toetsenbord, selecteer vervolgens Geluid apparaten of Video-apparaten in het venster dat wordt geopend.

Meer informatie over het instellen van geluid in Skype.
  1. Nu kunt u een profielfoto om het gemakkelijker maken voor uw vrienden en familie te vinden u op Skype.

Klik op uw naam bij de bovenkant van het Skype-venster en uw profiel gebied uitgebreid. Klik op de lege afbeelding als de profielafbeelding van uw wilt wijzigen. U kunt een afbeelding vanaf uw computer selecteren en als uw Profielafbeelding instellen door te klikken op Open.

Je bent nu klaar om uw vrienden als contactpersonen toevoegen, dan noemen, video-oproep en onmiddellijk bericht hen. Of, met een beetje Skype Credit, u kunt bellen naar mobiele telefoons en vaste lijnen, en SMS-berichten verzenden.

Meer informatie over Skype for Linux.

* Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.