Hoe meld ik me aan bij Skype?

Terug naar zoekresultaten

U kunt zich aanmelden bij Skype met een Skype-naam, een e-mailadres of een telefoonnummer.

1. Open Skype en klik of tik op Skype-naam, e-mailadres of telefoonnummer.
    2. Voer uw Skype-naam, e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden.
    3. Voer uw wachtwoord in en klik op het pijltje om door te gaan. U bent nu aangemeld bij Skype.

Ga naar Skype.com in uw browser en download Skype. Vervolgens opent u Skype en klikt of tikt u op Nieuw account maken.

We helpen u bij het maken van een nieuw account voor Skype.