Hoe meld ik me aan bij Skype?

U kunt zich aanmelden bij Skype met een Skype-naam, e-mailadres of telefoonnummer. Als u er nog geen hebt, kunt u eenvoudig een nieuw account maken.

1. Open Skype en klik of tik op Skype-naam, e-mailadres of telefoonnummer.
  2. Voer uw Skype-naam, e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden.
  3. Voer uw wachtwoord in en klik op het pijltje om door te gaan. U bent nu aangemeld bij Skype.

Hulp nodig om met Skype aan de slag te gaan? Bekijk onze korte video's om u snel op weg te helpen.

Ga naar Skype.com in uw browser en download Skype. Vervolgens opent u Skype en klikt of tikt u op Account aanmaken.

We helpen u bij het maken van een nieuw account voor Skype.

Hulp nodig om met Skype aan de slag te gaan? Bekijk onze korte video's om u snel op weg te helpen.