Kan ik me bij Skype aanmelden met mijn Facebook-account?

Ja, met Skype op uw desktop en Skype voor Web kunt u zich met uw Facebook-account bij Skype aanmelden om een Skype-account aan te maken.

1. Start Skype.
    2. Klik op Aanmelden via Facebook.
    3. Voer in het aanmeldingsvenster voor Facebook uw e-mailadres en wachtwoord voor Facebook in en klik op Aanmelden.
    4. Klik op Aanmelden via Facebook. Als u zich automatisch bij Skype wilt aanmelden met uw Facebook-account wanneer u Skype start, schakelt u het vakje naast Automatisch aanmelden als Skype start in.
    5. Klik op Toestaan.

U hebt zojuist een nieuw Skype-account gemaakt en u met uw Facebook-account aangemeld bij Skype.

1. Start Skype.
    2. Klik op Aanmelden via Facebook.
    3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord voor Facebook in en klik op Aanmelden.

Wilt u meer informatie?
    Kan ik me op een mobiel apparaat via Facebook aanmelden bij Skype?