Kan ik me met mijn Facebook-account aanmelden bij Skype ?

Terug naar zoekresultaten

Sinds januari 2018 kun je niet langer via Facebook aanmelden bij Skype. Alle Skype-aanmeldingen zijn gestroomlijnd naar Microsoft-accounts, zodat je via eenmalige aanmelding al je Microsoft-services kunt ontgrendelen – inclusief Skype, Office Online, Outlook, OneNote, OneDrive en meer – in één ervaring en met slechts één wachtwoord. Als je Skype wilt blijven gebruiken, maak je een nieuw Microsoft-account of meld je aan met een bestaand Microsoft-account als je er al een hebt.

Heb je een e-mailadres waarmee je aanmeldt bij andere Microsoft-producten of -services zoals Xbox, Office Online, OneDrive, Outlook.com of Windows?

• Ja. Geweldig! Met datzelfde e-mailadres kun je aanmelden bij Skype.

• Nee. Geen probleem. Ga naar onze pagina Een account maken. Vervolgens helpen we je stapsgewijs een nieuw Microsoft-account te maken, waarmee je kunt aanmelden bij Skype en andere Microsoft-services.

Hoe kan ik mijn Skype Manager-account bijwerken als ik me via Facebook aanmeld?

1. Als u een e-mailadres gebruikt om u aan te melden bij andere Microsoft-producten of -diensten zoals Xbox, OneDrive of Outlook.com, dan kan datzelfde e-mailadres worden gebruikt om u aan te melden bij Skype. Als dat niet zo is, ga je naar onze pagina Een account maken. Vervolgens helpen we je stapsgewijs een nieuw Skype-account te maken.

2. Gebruik onze Skype Manager-tool om een bestaand Skype-account, of het nieuwe account dat je zojuist hebt gemaakt, in te stellen als Skype Manager-account.

3. Als je collega‘s Facebook gebruiken om zich aan te melden, moet je ervoor zorgen dat ook zij de stappen in dit artikel doorlopen.