Waarom kan ik sommige contactpersonen niet bellen in Skype voor iOS?

Dat kan gebeuren als u een contactpersoon vanuit het adresboek van uw iPhone of iPad en niet vanuit de contactpersonenlijst in Skype probeert te bellen. Zorg er dus voor dat u de contactpersonen in de Skype-toepassing bekijkt.

Als een contactpersoon uit uw Skype-contactpersonenlijst geen Skype-account heeft, kan hij niet deelnemen aan een videogesprek. Het kan zijn dat u de naam en het telefoonnummer van een nieuwe contactpersoon handmatig aan uw Skype-contactpersonenlijst hebt toegevoegd. Als er echter geen Skype-account aan die persoon is gekoppeld, kunt u geen videogesprek met hem voeren.

U kunt Skype nog wel gebruiken om voordelig met die persoon te bellen of hem een tekstbericht te sturen. U hebt alleen wat Skypetegoed of een abonnement nodig. Tik gewoon op Telefoongesprek of Sms.