Help iPhone

Sms-berichten verzenden (iPhone)

U kunt sms-berichten versturen met Skype voor iPhone tegen dezelfde fantastische Skype-tarieven als bij het gebruik van Skype op uw computer. Alles wat u nodig hebt is een beetje Skypetegoed.

Een sms-bericht verzenden via de nummertoetsen

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Tik op het tabblad Bel telefoons.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op het pictogram Beltoetsen.

4. Typ het nummer van uw contactpersoon. Terwijl u typt, verschijnen de overeenkomende namen van contactpersonen die u kunt kiezen in beeld. Tik op het pictogram Verstuur sms.

5. U kunt het telefoonnummer ook opslaan, zodat u in de toekomst snel nog eens kunt bellen of een sms-bericht sturen.

*Opmerking: voor apparaten met een scherm van 3,5 inch (iPhone 4s en eerdere versies), wordt het pictogram Telefoonnummer toevoegen niet weergegeven. In dit geval moet u het nummer bellen. U vindt het in de lijst Recent. Stuur nu het sms-bericht.

Helaas kan de persoon aan wie u het sms-bericht stuurt u niet via Skype beantwoorden.