Help iPad

Sms-berichten verzenden (iPad)

U kunt sms-berichten versturen met Skype voor iPad tegen dezelfde fantastische Skype-tarieven als bij het gebruik van Skype op uw computer. Alles wat u nodig hebt is een beetje Skypetegoed of een abonnement.

Een sms verzenden via de nummertoetsen

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Tik op het tabblad Bel telefoons onder aan het scherm.
  3. Tik op het pictogram Beltoetsen boven aan het scherm. U kunt ook tikken het pictogram Adresboek voor toegang tot uw contactpersonen op uw apparaat.

4. Typ het nummer van uw contactpersoon. Terwijl u typt, verschijnen de overeenkomende namen van contactpersonen die u kunt kiezen in beeld. Tik op het pictogram Verstuur sms. Nadat u het nummer hebt ingevoerd, kunt u het bewaren bij uw contactpersonen door te tikken op Bewaar telefoonnummer.

Helaas kan de persoon aan wie u het sms-bericht stuurt u niet via Skype beantwoorden.