Wat kost bellen met Skype naar mobiele en vaste nummers?

Skype-naar-Skype gesprekken zijn gratis, maar u hebt wel een beetje Skype-tegoed of een abonnement nodig om mobiele of vaste nummers te bellen.

De prijs die u betaalt, hangt af van het land waar u naartoe belt, niet het land van waaruit u belt.

U kunt de actuele beltarieven voor elke bestemming vinden op onze tarievenpagina.

Onze beltarieven zijn altijd hetzelfde, ongeacht waarvandaan u belt. De tarieven verschillen alleen voor waar u naartoe belt.