Help Windows RT

Wat is Skype voor Windows RT?

Skype voor Windows RT is een nieuwe manier van het gebruik van Skype. Deze nieuwe Skype-ervaring is ontworpen met touchscreen apparaten in het achterhoofd, dus of u gebruikt een Windows RT tablet, een desktop of een laptop met een touchscreen, Skype voor Windows RT helpt u om te houden in contact met uw vrienden in een nieuwe, eenvoudige en elegante manier.

Als u op zoek bent naar ondersteuning, hebben we veel van veelgestelde vragen om te helpen u en het is gemakkelijk te 2-uit-Windows/bd-p /Windows8"> doe mee aan de discussie in onze Gemeenschap.

Als je nieuw bent bij Skype voor Windows RT, waarom niet check een van onze handige gidsen:

Een geheel nieuw uiterlijk

Skype voor Windows RT ziet er anders uit, maar heeft nog steeds de Skype-functies die u het meest gebruikt. Of je met uw vrienden of uw instellingen aan te passen spreken, is het duidelijk en eenvoudig te gebruiken.

The Skype home screen.

Maken van een video-oproep of een groep video bellen, een expresbericht verzenden, Bel een mobiele of vaste lijn of Stuur een SMS-bericht. Met Skype voor Windows RT, je bent altijd op en klaar om te praten met uw vrienden, waar ze zijn in de wereld.

Groep video bellen

Wanneer u een upgrade uitvoert naar de nieuwste versie van Skype voor Windows RT, je kunt deelnemen in groep videovraag met maximaal 9 van uw vrienden (voor een totaal van 10 deelnemers). Hoewel u nog niet kunnen delen van uw scherm in de oproep van een groep bent, zal u zitten kundig voor beeldschermen en applicaties en gedeeld door andere deelnemers.

Meer informatie over group video bellen.