Kan ik geld terugkrijgen voor aankopen die ik niet bij Skype heb gedaan?

Nee. We geven alleen geld terug voor aankopen die u rechtstreeks bij Skype hebt gedaan en geven geen restitutie voor:

• Aankopen via partners. U kunt rechtstreeks contact opnemen met de partner die vervolgens bepaalt of u uw geld terugkrijgt.
  • Vouchers
  • Prepaidkaarten
  • Contante aankopen via betaalmethoden van derden
  • Skypetegoed dat door een beheerder van Skype Manager aan het persoonlijke Skype-account van een lid is toegewezen.
  • Lidmaatschap van het programma voor Skype-ontwikkelaars