Betalen voor Skype via Apple In-App Purchase (IAP)

De IAP-betaalwijze (In-App Purchase) kan alleen worden gebruikt op Apple iOS-apparaten waarop Skype is geïnstalleerd. Hiermee kunt u eenmalig Skype-tegoed kopen,dat u kunt gebruiken om tegen geweldige tarieven mobiele en vaste telefoons te bellen via Skype. U kunt het tegoed ook gebruiken om andere producten van Skype aan te schaffen, zoals Skype-nummers en abonnementen.

Niet alle valuta's voor de iTunes-store worden ondersteund, maar we zijn daar hard mee bezig.

Belangrijk: als de valuta's voor de Skype- en iTunes-store niet dezelfde zijn, worden uw aankopen in uw Skype-account omgezet en afgeleverd in de valuta van uw Skype-account.

Hoe kunt u Skypetegoed kopen in Skype voor iOS:

1. Tik op het tabblad Mijn info onder aan het scherm.
    2. Tik op Skype-tegoed.
    3. Tik aan de rechterkant op Tegoed toevoegen en volg de instructies om uw aankoop te voltooien.

U kunt zich ook via de internetbrowser op de iPad of iPhone aanmelden bij uw Skype-account om Skype-tegoed te kopen, net zoals u het zou doen via de computer. Meld u aan bij uw account en klik op Tegoed kopen/Meer tegoed kopen. Volg de instructies om uw aankoop te voltooien.

Amerikaanse dollar (USD)
    Australische dollar (AUD)
    Britse pond (GBP)
    Canadese dollar (CAD)
    Chinese yuan (CNY)
    Deense kroon (DKK)
    Euro (EUR)
    Hong Kong dollar (HKD)
    Indiase rupee (INR)
    Indonesische roepia (INR)
    Israëlische sjekel (ILS)
    Japanse yen (JPY)
    Nieuw Zeelandse dollar (NZD)
    Noorse kroon (NOK)
    Russische roebel (RUB)
    Saoedi-Arabische riaal (SAR)
    Singapore dollar (SGD)
    Taiwanese nieuwe dollar (TWD)
    Turkse lira (TRL)
    Verenigde Arabische Emiraten dirham (AED)
    Zuid-Afrikaanse rand (ZAR)
    Zweedse kroon (SEK)
    Zwitserse franc (CHF)

Als u een aankoop hebt gedaan via Apple In-App, maar er is een probleem met uw Skype-bestelling, dan kunt u het volgende doen:

1. Contact opnemen met de Skype-klantendienst. Geef de details op van het probleem en vermeld uw geldige In-App-ontvangstbewijs van Apple. Wij controleren uw gegevens en leveren de bestelling zo snel mogelijk.
    2. Een probleem rapporteren bij Apple. Apple betaalt de bestelling terug als dit een geldige transactie betreft.