Hoe koop ik Skype-tegoed op mijn iPad of iPhone?

Met Skype-tegoed kunt u tegen geweldige tarieven mobiele en vaste telefoons bellen via Skype. U kunt het ook gebruiken om producten aan te schaffen, zoals Skype-nummers en abonnementen.

In de meeste landen kunt u gemakkelijk rechtstreeks vanaf Skype op uw iPad of iPhone Skype-tegoed kopen. Niet alle valuta voor de iTunes store worden ondersteund, maar we zijn daar hard mee bezig.

Amerikaanse dollar (USD)
Australische dollar (AUD)
Britse pond (GBP)
Canadese dollar (CAD)
Chinese yuan (CNY)
Deense kroon (DKK)
Euro (EUR)
Hong Kong dollar (HKD)
Indiase rupee (INR)
Indonesische roepia (INR)
Japanse yen (JPY)
Nieuw Zeelandse dollar (NZD)
Noorse kroon (NOK)
Russische roebel (RUB)
Saoedi-Arabische riaal (SAR)
Singapore dollar (SGD)
Zuid-Afrikaanse rand (ZAR)
Zweedse kroon (SEK)
Zwitserse franc (CHF)
Taiwanese nieuwe dollar (TWD)
Turkse lira (TRL)
Verenigde Arabische Emiraten dirham (AED)

Belangrijk: Belangrijk: als de valuta's voor de Skype- en iTunes-store niet dezelfde zijn, worden uw aankopen in uw Skype-account omgezet en afgeleverd in de valuta van uw Skype-account.

Hoe kunt u Skypetegoed kopen in Skype voor iOS:

1. Tik op het tabblad Mijn info onder aan het scherm.
  2. Tik op Skype-tegoed.
  3. Tik aan de rechterkant op Tegoed toevoegen en volg de instructies om uw aankoop te voltooien.

U kunt zich ook via de internetbrowser op de iPad of iPhone aanmelden bij uw Skype-account om Skypetegoed te kopen, net zoals u het zou doen via de computer:

Uw Skypetegoed verschijnt als een afgeleverde bestelling in uw account, en u ziet het bedrag weergegeven in Skype. U kunt nu mobiele en vaste telefoons bellen; de prijs van elk gesprek wordt afgetrokken van uw saldo.

U kunt ook Skypetegoed kopen op uw computer. Meld u aan bij uw account en klik op Tegoed kopen/Meer tegoed kopen. Volg de instructies om uw aankoop te voltooien.