Start Skype voor Android

Hoe gebruik ik Skype op mijn Kindle Fire HD en HDX?

Op Amazon Kindle Fire HD, Kindle Fire HDX en het Fire HD-tablet is Skype voortaan van tevoren geïnstalleerd, dus u kunt gebruikmaken van alle fantastische Skype-functies, zoals gratis Skype-naar-Skype bellen, videobellen en chatten, en tegen prachtige Skype-tarieven mobiele en vaste nummers bellen.

Het is niet moeilijk om Skype voor Kindle Fire HD en HDX en voor Fire HD te gebruiken: het werkt net zoals Skype voor Android-tablets.

Meer informatie over Skype voor Android-tablets.

Ga voor meer informatie over Kindle Fire HD en HDX naar de Amazon-website*.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.