Hoe kan ik contactpersonen van het ene Skype-account naar het andere overzetten?

Terug naar zoekresultaten

Als je je Skype-contactpersonen tussen twee accounts wilt overzetten, kun je ze gewoon van het ene account naar het andere verzenden vanaf een willekeurig platform of apparaat met Skype-versie 8 voor mobiel of desktop of Skype voor Windows 10 (versie 14).

• Meld je eerst aan bij het account waar vandaan je je contactpersonen wilt verzenden.

1. Typ in het zoekvak de Skype-naam of het e-mailadres van het account waarnaar je de contactpersonen wilt overzetten.
      2. Select je andere account in de zoekresultaten en start een conversatie.
      3. Selecteer de knop Visitekaartje contact card button.
      4. Selecteer het keuzerondje naast elke contactpersoon die je wilt overzetten.
      5. Selecteer de knop Verzenden.

• Meld je vervolgens aan bij het account waarnaar je je contacten wilt overzetten.

1. De visitekaartjes die je zojuist hebt verzonden, verschijnen in je chat. Selecteer Chat op een visitekaartje om een conversatie met die persoon te starten.
      2. Als je met iemand vanaf dit account hebt gechat, wordt die persoon automatisch toegevoegd aan je lijst met contactpersonen.
        Opmerking: Je kunt je contactpersonen laten weten dat je met ze gaat chatten vanaf een ander Skype-account. Je kunt maximaal tien berichten naar ze verzenden. Afbeeldingen zien er wazig uit totdat je verzoek is geaccepteerd.