Hoe kan ik mijn contactpersonen overbrengen van het ene Skype-account naar het andere?

In Skype voor Windows, Mac en Linux kunt u uw contactpersonen verplaatsen van uw oude account naar uw nieuwe als u een nieuw Skype-account hebt aangemaakt.

Als u hetzelfde Skype-account blijft gebruiken, maar op een nieuwe computer, hoeft u uw contactpersonen niet te verplaatsen: u meldt zich aan bij Skype op uw nieuwe apparaat en uw contactpersonen worden direct weergegeven.

Er is een aantal manieren om uw contactpersonen over te brengen. U kunt een back-up maken van uw contactpersonen of uw contactpersonen van de ene account naar de andere verzenden.

Back-up van uw contactpersonen naar een bestand maken:

1. Meld u bij Skype aan met uw oude account.

2. Klik op Contactpersonen, klik op Geavanceerd > Contactpersonen back-uppen naar bestand.

3. Navigeer naar de locatie waar u het bestand op uw computer wilt bewaren en klik vervolgens op Opslaan.

4. Klik op Skype > Afmelden om u af te melden bij uw oude account.

5. Meld u bij Skype aan met uw nieuwe account.

6. Klik op Contactpersonen, klik vervolgens op Geavanceerd > Contactpersonen terugzetten uit bestand.

7. Zoek het bestand dat u op uw computer hebt opgeslagen, klik erop en klik op Openen. Uw contactpersonen worden weergegeven in uw nieuwe account.

Uw contactpersonen van het ene naar het andere account verzenden:

1. Zorg ervoor dat beide account in elkaars contactenlijsten staan, en meld u vervolgens bij uw oude Skype-account aan.

2. Verzend de contactpersonen die u naar het nieuwe account wilt overbrengen. Hulp bij het verzenden van contactpersonen.

3. Klik op Skype > Afmelden om u af te melden bij uw oude account.

4. Meld u aan bij Skype met uw nieuwe accountgegevens en klik op Recent. U ziet de contactaanvragen in uw lijst Recent.

5. Verzend een contactaanvraag naar alle contacten.

Als u uw contactpersonen wilt overbrengen, moet u ze van het ene account naar het andere verzenden.

1. Zorg ervoor dat beide account in elkaars contactenlijsten staan, en meld u vervolgens bij uw oude Skype-account aan.

2. Verzend de contactpersonen die u naar het nieuwe account wilt overbrengen.

Hier vindt u hulp bij het verzenden van contactpersonen in Skype voor Mac en Skype voor Linux.

3. Meld u af bij uw oude account en meld u vervolgens aan met uw nieuwe accountgegevens. U ziet de contactpersonen in uw nieuwe account.

4. Verzend een contactaanvraag naar alle contacten.