Hoe kan ik mijn contactpersonen overbrengen van het ene Skype-account naar het andere?

Terug naar zoekresultaten

Als u uw Skype-contactpersonen tussen twee accounts wilt overbrengen, kunt u ze eenvoudig van het ene naar het andere account verzenden vanaf elk platform of apparaat met Skype voor Web.

Voordat u begint, kunt u uw contactpersonen laten weten dat u hen een contactverzoek stuurt vanuit uw nieuwe Skype-account.

• Eerst moet u ervoor zorgen dat beide accounts in de lijst met contactpersonen van de ander voorkomen.
      1. Gebruik deze link voor Aanmelden bij het account van waar u contactpersonen wilt sturen.
      2. Typ in het zoekveld de Skypenaam of het e-mailadres van de account waarnaar u contactpersonen wilt verzenden.
      3. Selecteer uw account in de zoekresultaten en klik op de knop Toevoegen aan contactpersonen.
        Knop aan contactpersonen toevoegen
      4. Meld u af bij dit account en meld u aan bij het account waarnaar u contactpersonen wilt verzenden.
      5. U ziet een contactaanvraag van uzelf, selecteer de knop Accepteren.
        Knop accepteren
      6. Meld u weer af bij dit account.

• Vervolgens verzendt u uw contactpersonen van het ene naar het andere account.
      1. Gebruik deze link voor Aanmelden bij het account van waar u contactpersonen wilt sturen.
      2. Selecteer uw andere account in de chatlijst en klik vervolgens in het berichtvak op de knop Contactpersonen verzenden.
        Knop contactpersonen verzenden
      3. Selecteer elke contactpersoon die u naar uw andere account wilt verzenden en selecteer vervolgens de knop Verzenden .
        Contactpersoon verzenden
      4. Meld u weer af bij dit account.
    • Voeg ten slotte uw contactpersonen toe aan uw nieuwe account.
      1. Gebruik deze koppeling voor Aanmelden bij het account waarnaar u contactpersonen wilt verzenden.
      2. Selecteer uw andere account in de chatlijst. U ziet een lijst met alle contactpersonen die u vanuit uw andere account hebt verzonden.
      3. Selecteer onder Toevoegen aan contactpersonen onder de naam van elke contactpersoon de knop Toevoegen aan contactpersonen.
      4. De geselecteerde contactpersonen worden toegevoegd aan uw lijst met contactpersonen, maar worden offline weergegeven totdat ze uw aanvraag accepteren.