Help Mac

Hoe kan ik schijfbevoegdheden op Mac OS X herstellen?

Als u Skype niet kunt installeren of starten, kan uw probleem wellicht worden opgelost door de schijfbevoegdheden op uw Mac OS X te herstellen met het Schijfhulpprogramma.

Ga als volgt te werk om schijfbevoegdheden te herstellen op Mac OS X:

1. Open de map Programma's en selecteer Hulpprogramma> Schijfhulpprogramma.
  2. Selecteer in het linkerpanel van het venster Schijfhulpprogramma uw primaire harde schijf.
  3. Klik op het tabblad Schijf-EHBO op Controleer schijfbevoegdheden. Er wordt een diagnostische test uitgevoerd op uw computer. De hiervoor benodigde tijd kan oplopen tot een uur, afhankelijk van de grootte en het gebruik van de harde schijf.

1. Wanneer de problemen met schijfbevoegdheden in het venster Schijfhulpprogramma worden weergegeven, klikt u op Herstel schijfbevoegdheden om ze op te lossen.
  2. Nadat de schijfbevoegdheden zijn hersteld, dient u de computer opnieuw op te starten om Skype te kunnen installeren of starten.

Meer informatie vindt u op de website van Apple*.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.