Help Windows RT

Hoe ik noem, instant message en tekst mijn Messenger vrienden in Skype voor Windows RT?

Wanneer u zich aanmelden bij Skype voor Windows RT met uw Microsoft account en koppelen van uw accounts, u kunt zien, Bel, instant message en tekst uw Messenger vrienden net zoals je met uw andere Skype-contacten doen.

Bellennaar mobiele telefoons en vaste lijnen en tekstberichten naar uw vrienden kunt sturen, moet u een beetje Skype Credit.

Om te bellen of instant message (IM) uw Messenger Neem contact op met:

1. Start Skype.
  2. Selecteer de contactpersoon die u wilt bellen of IM onder mensen. Als de Messenger contact is ook uw Skype contact, ze tweemaal getoond kunnen worden.

Als u de contactpersoon niet ziet, tik of Klik mensen zoeken voor hen in het scherm van alle mensen . Het label onder de profielafbeelding geeft aan dat de contactpersoon die u hebt geselecteerd is een Messenger contact met.

1. Tik of klik op de groene oproep of het video pictogram om een gesprek te maken. Als u wilt een expresbericht verzenden, typt u uw bericht, drukt u op Enter of tik op de pijl-rechts.

Verzonden een tekstbericht naar uw Messenger Neem contact op met:

1. Start Skype.
  2. Selecteer de Messenger contact u aan tekst zou houden.
  3. Selecteer in het gespreksvenster, via Messenger boven het vak gesprek.

1. Selecteer in het menu dat wordt geopend, SMS.
  2. Als uw contactpersoon een telefoonnummer gekoppeld aan hun profiel heeft, selecteer het nummer naast SMS. Als er geen telefoonnummer gekoppeld aan hun profiel, selecteer SMS, vervolgens voert u een getal en bewaar het.
  3. Typ uw bericht, dan drukt u op Enter of tik op verzenden.