Hoe annuleer ik mijn Skype-nummer?

U kunt op elk gewenst moment uw abonnement voor een Skype-nummer annuleren. Uw Skype-nummer annuleren:

1. Meld u aan bij uw account.
    2. Klik in de sectie Functies beheren op Skype-nummer.
    3. Klik op Instellingen.
    4. Hier kunt u het abonnement voor uw Skype-nummer annuleren.

Wanneer u uw Skype-nummer annuleert, blijft uw abonnement actief tot de vervaldatum. Als het abonnement verlopen is, reserveert Skype uw Skype-nummer nog 90 dagen voor u op uw account. Dit betekent dat alleen u dit bepaalde nummer tijdens deze periode kan kopen. U kunt het abonnement van uw Skype-nummer vanuit uw account verlengen. Skype-nummers kunnen worden geannuleerd, maar ze worden niet vergoed; meer informatie.

Skype-nummer opnieuw activeren:

1. Meld u aan bij uw account.
    2. Klik in de sectie Functies beheren op Skype-nummer.
    3. Klik op Skype-nummer opnieuw activeren naast het nummer dat u wilt activeren en volg de instructies.

Uw Skype-nummer zal opnieuw worden geactiveerd zodra uw betaling is geaccepteerd.