Hoe zeg ik mijn Skype-nummer op?

Terug naar zoekresultaten

U kunt uw abonnement op uw Skype-nummer op ieder moment opzeggen. Om uw Skype-nummer op te zeggen:

1. Meld u aan bij uw account.
    2. Klik in de sectie Functies beheren op Skype-nummer.
    3. Klik op Instellingen.
    4. Hier kunt u uw Skype-nummerabonnement opzeggen.

Wanneer u uw Skype-nummer opzegt, blijft uw abonnement actief tot de vervaldatum. Na de vervaldatum reserveert Skype het Skype-nummer van uw account voor u gedurende 90 dagen. Dat betekent dat niemand anders dit specifieke nummer gedurende deze periode kan aankopen. U kunt uw abonnement op uw Skype-nummer vernieuwen via uw account. Skype-nummers kunnen worden opgezegd, maar er kan geen restitutie worden gegeven. Meer informatie.

Om uw Skype-nummer te reactiveren:

1. Meld u aan bij uw account.
    2. Klik in de sectie Functies beheren op Skype-nummer.
    3. Klik op Instellingen reactiveren naast het nummer dat u wilt reactiveren en volg de instructies.

Uw Skype-nummer wordt gereactiveerd zodra uw betaling geaccepteerd is.