Hoe zeg ik mijn Skype-nummer op?

Terug naar zoekresultaten

U kunt uw abonnement op uw Skype-nummer op ieder moment opzeggen. Lees hoe u uw Skype-nummer beheert als u een iPhone of iPad gebruikt.

Uw Skype-nummer opzeggen:

1. Meld u aan bij uw account.
    2. Selecteer in de sectie Functies beheren het Skype-nummer.

Opmerking: als u een iPhone of iPad gebruikt en de optie Skype-nummer niet hebt, moet u op uw apparaat mogelijk de geschiedenis en cookies wissen en opnieuw aanmelden.
    3. Selecteer Instellingen.
    4. Hier kunt u uw Skype-nummerabonnement opzeggen.

Wanneer u uw Skype-nummer opzegt, blijft uw abonnement actief tot de vervaldatum. Na de vervaldatum reserveert Skype het Skype-nummer van uw account voor u gedurende 90 dagen. Dat betekent dat niemand anders dit specifieke nummer gedurende deze periode kan aankopen. U kunt uw abonnement op uw Skype-nummer vernieuwen via uw account. Skype-nummers kunnen worden opgezegd, maar er kan geen restitutie worden gegeven. Meer informatie.

Uw Skype-nummer opnieuw activeren:

1. Meld u aan bij uw account.
    2. Selecteer in de sectie Functies beheren het Skype-nummer.

Opmerking: als u een iPhone of iPad gebruikt en de optie Skype-nummer niet hebt, moet u op uw apparaat mogelijk de geschiedenis en cookies wissen en opnieuw aanmelden.
    3. Klik op Instellingen opnieuw activeren naast het nummer dat u opnieuw wilt activeren en volg de instructies.

Uw Skype-nummer wordt opnieuw geactiveerd zodra uw betaling is geaccepteerd.