Help Windows RT

Hoe ik doe aan multitasking met Skype voor Windows RT?

Skype voor Windows RT wordt uitgevoerd in de modus volledig scherm, maar u kunt gemakkelijk andere toepassingen naast Skype met uitzicht op de module.

Werken met de module weergave met Skype voor Windows RT:

1. Open de toepassing die u zou willen gebruiken naast Skype, bijvoorbeeld Internet Explorer.
  2. Ga terug naar het startscherm en open via Skype.
  3. Touch of verplaats uw muis naar de linker bovenhoek van het scherm-de tegel Internet Explorer (de laatste gebruikte toepassing) wordt weergegeven.
  4. Sleep de Internet Explorer-tegel overal op het scherm en laat het. Het scherm is gesplitst als Internet Explorer en Skype naast elkaar wilt weergeven.

Options from the sidebar selected in the screen with Skype and Internet Explorer displayed.

U kunt gemakkelijk de module weergave aanpassen. Sleep de kloof bar over het scherm totdat u uw gewenste schermgrootte heeft gevonden. Om af te sluiten de weergave module, sleept u de balk op het scherm.

Wanneer slechts een klein deel van het huis Skype-venster wordt weergegeven op het scherm (zie afbeelding hieronder), de Skype-menu wordt overgeschakeld van de horizontale naar verticale weergave. Om te zien de rest van de Skype-scherm, gebruikt u de verticale schuifbalk aan de rechterkant.

Vertical view of the Skype application displayed in the snap view of the split screen next to Internet Explorer.

Wanneer u Schuif de splitsing bar naar links en uit te breiden de huis venster Skype, Skype menu zal keert terug naar de horizontale weergave. Dit is handig wanneer u het web, bijvoorbeeld surft. U kunt Skype uitlijnen wil een half of kwart weergave.