Help Mac

Hoe kan ik chatgesprekken openen in nieuwe vensters in Skype voor Mac OS X?

Om het gemakkelijker te maken verschillende dingen tegelijk te doen, kunt u uw chatberichten nu in afzonderlijke vensters openen.

Gesprekken in nieuwe vensters openen:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Klik in de menubalk op Skype> Voorkeuren....
  3. Selecteer vervolgens linksboven Algemeen.
  4. Schakel Open conversaties in nieuw venster bij dubbel klikken in de zijbalk in.

De optie “Open conversaties in nieuw venster bij dubbel klikken in de zijbalk” ingeschakeld onder Skype-voorkeuren.

Nu kunt u in de zijbalk gewoon dubbelklikken op de naam van een vriend aan wie u een chatbericht wilt versturen en het gesprek in een apart venster voeren.

Een contactpersoon die is geselecteerd onder Recent.

Dit werkt alleen als u het gesprek begint vanuit uw lijst Recent. Als uw vriend niet wordt weergegeven onder Recent, ga dan naar Contacten en dubbelklik op de naam, waarna die daar verschijnt.