Help Windows Phone

Contactpersonen toevoegen (Windows Phone 8)

Hebt u Skype gedownload en een account aangemaakt? Dan bent u nu klaar om contactpersonen toe te voegen.

U kunt uw vrienden eenvoudig op Skype vinden en toevoegen aan uw lijst met contactpersonen. U kunt een Skype-contactpersoon of een telefoonnummer toevoegen.

Hoe voeg ik een Skype-contactpersoon toe?

Contactpersonen toevoegen aan uw contactenlijst:

1. Start Skype.
  2. Tik in het beginscherm van Skype op Menuknop en selecteer personen toevoegen.
  3. Zoek een contactpersoon op hun Skypenaam, naam, telefoonnummer of e-mailadres.
  4. Selecteer de naam van de contactpersoon in de lijst met resultaten en tik op Aan contacten toevoegen.
  5. Voer eventueel uw eigen bericht in en tik op Verzenden Verzendknop.
  6. De contactpersoon staat nu in de lijst personen.

U kunt zien of de contactpersoon online of offline is en u kunt met ze chatten of ze bellen nadat ze uw contactverzoek hebben geaccepteerd.

De lijst met Skype-contacten onder personen.

Hoe voeg ik een telefoonnummer toe?

Een telefoonnummer toevoegen:

1. Start Skype.
  2. Tik op de startpagina van Skype op personen.
  3. Tik dan op Menuknop en selecteer nummer toevoegen.
  4. Voer de naam, het land, het telefoonnummer en het type nummer van de contactpersoon in.

U moet het telefoonnummer op de juiste manier invoeren, met landcode en zonder streepjes, anders mislukt de oproep.

5. Tik op het vinkje Het vinkje om te bevestigen.
  6. De contactpersoon staat nu in de lijst personen.

U kunt deze persoon nu bellen wanneer u maar wilt en zolang u voldoende Skypetegoed of een geschikt abonnement hebt.

Meer informatie over het beheren van uw contactpersonen in Skype voor Windows Phone 8.